USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Обійми, селфі та подарунки: у центрі Луцька влаштували флешмоб до Дня батька

16 Червня 2019 20:05
Виконати сім спільних з дітьми та важливих вправ закликали лучан у рамках флешмобу з нагоди Дня батька.

Флешмоб «Батько 24/7» організували 16 червня на Театральному майдані у Луцьку.

Захід приурочили до Дня батька, який офіційно відзначають в України у третю неділю червня. Мета флешмобу — розповісти лучанам і жителям області про офіційний День батька, а також, об’єднавшись, показати приклад активного батька, який вболіває за добро і життя наступного покоління.

Учасники флешмобу, батьки з дітьми різного віку, спільно робили сім важливих вправ, що мають відношення до щоденних стосунків тата та дитини. Учасник акції найбільш поважного віку зізнався, що має трьох синів та сімох онуків, а в цей день один із онуків святкує перший день народження. Чоловік закликав інших татусів робити не лише фото з дітьми на електронних гаджетах, а фотоальбоми друкованих світлин, які потім, через багато років, так цікаво розглядати усією родиною. Серед учасників заходу розіграли також призи від партнерів.

Першим завданням було міцно обійняти дитину сім разів. Організатор заходу Володимир Редкач зауважив, що тілесний контакт – важливий для дитини, наприклад, дівчинка, яку в дитинстві не обіймав тато, згодом шукатиме обіймів та ніжності серед хлопців на вулиці, що може спричинити ранню вагітність та кризові ситуації в житті.

Наступне завдання – сім разів підкинути в повітря дитину, третє – сказати сім мегаслів подяки та сили, які дуже важливі у повсякденному житті, четверте – щиро поцілувати дитину сім разів, п’яте було пов’язане із сучасними технологіями – взяти дитину на плечі та зробити сім селфі. Шостим завданням було домовитися про подарунки один одному (подорож, піца, рибаловля, мрія чи пригода). Дехто обіцяв дітям похід у басейн, а дехто – купівлю спортивного годинника. Своєю чергою, діти обіцяли подарувати батькам морозиво. Останнім завданням було вийти у прямий ефір у Facebook чи Instagram до Дня батька.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павло Показати IP 17 Червня 2019 11:19
Привіт лучанин. Початок нового досвіду приділити батькам увагу - Є. Отож тати приєднуйтесь і давайте на наступний рік зробимо це свято в 10 разів більше відоміше і радісніше. . І хай це свято переросте в величезний фестиваль !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus