USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Облаштовують бліндажі та рубають дрова: як тероборонівці на Волині готуються до зими

1 Листопада 2022 12:30
Військовослужбовці 100-тої окремої бригади тероборони Волині заготовляють дрова на зиму. Начальник групи логістики Володимир Лойко розповів, що в бригаді цілком готові до опалювального періоду.

Про це інформує Суспільне.

«Заготівля деревини відбувається за рахунок місцевого лісництва», – розповідає Володимир Лойко. Привезені колоди військові рубають на дрова.

Також деревиною утеплюють бліндажі.
Боєць Микола живе у бліндажі разом із ще сімома колегами. Тимчасове помешкання тероборонівці облаштували собі власноруч.

Читати ще: 56-річний волинянин навчає тероборонівців, як знешкодити озброєного ворога голими руками

«Тут є облицьована штукатуркою грубка, яку запалюють за потреби», – розповідає військовослужбовець.
«Підготуватися до зими допомагають місцеві громади, за потреби надають техніку для підвезення дров», – каже Володимир Лойко. Додає: у холодну пору вирішили оновити і раціон бійців.

Зі слів майора Володимира Лойка, стратегічних запасів достатньо, аби перезимувати. Особовий склад тероборони забезпечений достатньою кількістю печей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ех Показати IP 1 Листопада 2022 14:58
Бійці невидимого фронту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus