USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Обласна психлікарня потребує коштів на ремонт дахів

11 Липня 2016 12:10
Через аварійний стан дахів існування обласної психіатричної лікарні під загрозою, - застерігають представники керівництва лікарні.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 11 липня.

Заступник головного лікаря обласної психіатричної лікарні №1 Василь Колодун повідомив, що проблема полягає в тому, що дахи лікарні перебувають в аварійному стані, що було засвідчено ще у 2014 році. Кошти, які наразі заплановані на ремонт, допоможуть вирішити питання щодо третини даху дитячого відділення. Таким чином, виділення коштів допоможе вирішити питання життя лікарні, якій загрожує обвал даху.

Своєю чергою, голова комісії Олександр Зінчук зауважив, що хотів би заслухати головного лікаря, який, мовляв, ігнорує комісію. Так, йому хотіли поставити запитання щодо вирощування коноплі у закладі тощо. Зі слів заступника, головний лікар не зміг прибути на засідання через стан здоров’я.

«Якби Тарковський був живий, йому треба було знімати «Сталкер» у вашій лікарні, тому що лікарня доведена до ручки», - зауважив Олександр Зінчук.

Член комісії Михайло Бегаль зазначив, що заклад активно працює і перевищує план ліжкоднів. Так, на 360 ліжках лікуються 408 пацієнтів.

Члени комісії погодилися, що проблема зі станом дахів у психлікарні є стратегічною, тож підтримали пропозицію вирішити порушене питання під час розподілу коштів перевиконання обласного бюджету. Водночас під час наступного засідання комісії планують заслухати головного лікаря психіатричної лікарні про стан справ у закладі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus