USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Обласна комунальна власність вартує понад 10 мільярдів гривень?

19 Серпня 2009 18:00
Цьогоріч на Волині провели реєстр майна обласної комунальної власності. Як результат – «понад 10 мільярдів в оціночних абсолютних цифрах», – сказав під час прямого ефіру на Волинському телебаченні голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк. Про це 19 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
 
«Моя власна думка та, що майно, яке є сьогодні в обласній комунальній власності, – це майно волинської обласної територіальної громади», – сказав Анатолій Грицюк. За його словами, згідно інвентаризації, нині нараховується понад 182 таких об’єкти. «Я вважаю, що вони повинні бути власністю держави, бо у кожному об’єкті є керівник, ведеться та чи інша господарська діяльність, проводиться виконання певних державних функцій», - висловився чиновник.
 
«Ми в цьому році провели реєстр майна обласної комунальної, і взагалі завершуємо всю комунальну власність волинської громади, яка має понад 10 мільярдів в оціночних абсолютних цифрах», – сказав він. «Бездумно розбазарити майно – не правильно, тому позиція обласної ради така: майно є власністю всієї громади, і ніхто не має права його, не порадившись з депутатами, людьми, продавати», – переконаний пан Грицюк.
 
Також під час прямого ефіру голова Волиньради розповів про газифікацію сіл. За його словами, наразі понад 60% волинських сіл – газифіковані. На його думку, цей процес потрібно продовжувати й надалі, адже люди уже вклали у підведення газу до домівок значні кошти.
 
Торкнувся пан Грицюк і питання діяльності Асоціації сільських та селищних рад. Так, за його словами, 95% сільських громад під час своїх сесій прийняли рішення вступити до вищезгаданої асоціації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus