USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Обласна рада утворить антикризовий комітет на Волині?

24 Листопада 2008 11:40
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк під час брифінгу 24 листопада презентував проект складу обласного антикризового комітету щодо мінімізації негативного впливу світової фінансової кризи на економіку Волинської області, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами Анатолія Грицюка, рішення щодо утворення антикризового комітету буде серед додаткових питань на сесії облради 28 листопада. Пан Грицюк зазначив, що співголовами комітету будуть він та губернатор Волині Микола Романюк. Секретарем комітету може стати Любов Івевакова – начальник головного управління економіки ОДА.
Пан Грицюк зазначив, що до комітету мають увійти професіонали. Він розповів, що такий склад антикризового комітету, який пропонується в проекті, проводитиме моніторинг ситуації в області та реагуватиме на неї.
Голова облради порівняв комітет з «бойовим штабом на час кризи». Він зазначив, що в проекті рішення сесії передбачається рекомендувати ОДА розробити положення про антикризовий комітет.
Довідково:
У проекті складу антикризового комітету найбільше представників БЮТ та «Нашої України», два представники ЄЦ і один – УНП. Більшість складу комітету становлять депутати обласної ради –  16 із 25.
Немає представників СБУ, МВС, Головного фінуправління Волинської ОДА, головних управлінь агропромислового розвитку, промисловості та розвитку інфраструктури ОДА та Головного управління праці соціальних питань у та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.
Серед пропонованих членів комітету значиться Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк, на відміну від його колег – міських голів Луцька, Ковеля та Нововолинська.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus