USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Обласна влада допоможе волинському краєзнавцю видати книгу?

19 Листопада 2008 13:49
Жителька Ковеля Любов Карасовська планує випустити книгу про рідне село, що у Ковельському районі. Про це йшлося під час особистого прийому у заступника голови Волинської ОДА Святослава Кравчука 19 листопада, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Пані Карасовська просила обласну владу посприяти у виділенні коштів на видання власної книги «Вілька Радошинська – наша колиска. Байківці – наша надія». За словами авторки, для видання півтисячі екземплярів книги потрібно 8,5 тисяч гривень.
Заступник волинського губернатора пообіцяв Любові Карасовській, що посприяє, щоб редакційно-видавнича рада рекомендувала виділити хоча б половину потрібних коштів на видання книги. За словами Святослава Кравчука, на виділення грошей можна сподіватись у першому кварталі 2009 року.
Також пан Кравчук зазначив, що була надана пропозиція районним держадміністраціям при формуванні бюджетів районів на наступний рік закладати деякі гроші на підтримку книговидання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus