USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Область просили поділитися грошима з Луцьком

12 Грудня 2014 10:17
Луцьким депутатам пропонували звернутися до обласної ради виділити кошти на пологовий будинок.

Нагадаємо, днями відбулася зустріч вагітних жінок, депутатів міськради та колективу Луцького пологового будинку. Окрім питань щодо вільного вибору лікаря, говорили й про те, що в Луцьк приїздять народжувати мешканці інших населених пунктів. Крім того, в закладі надається допомога в екстрених випадках. Та на цих пацієнтів бюджетного фінансування не виділяється.

Відтак, депутатам Луцької міської ради запропонували звернутися до облради з проханням: передбачити в бюджеті на 2015 рік кошти для пологового будинку. Задля розрахунків головний лікар пологового надасть статистику, каже депутат Андрій Осіпов, який ініціював це звернення.

Додамо, це доповнення він запропонував до проекту рішення про передачу медичного обладнання. Хоча цей пункт не належить до суті питання, та депутат переконував – іншої можливості звернутися до облради до нового бюджетного року не буде.

Та депутати не підтримали проект доповнення до рішення. Натомість міський голова Микола Романюк пообіцяв підготувати відповідне звернення.

«І пошлюсь на зустріч, яку зорганізував депутат Осіпов задля піару», - резюмував міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лікар Показати IP 15 Грудня 2014 10:55
Захищати інтереси лікарів, паціентів і інших - нормальна роботу, яку повинні робити усі депутати. Чого це Романюк так казиться. Він з телебачення не вилазить, ті передачі, які готують для нього (Романюк мудрий, великий, філософ, господар, провидець, геній) вже набили оскому. Якщо порівняти скільки часу висвітлюють роботу мера і депутатів, то вийде, що мер займає 99% часу а депутати усі разом 1%.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus