USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Облрада Волині більше не буде здавати в оренду водні об’єкти

20 Травня 2013 13:38
Надавати водні об’єкти Волині в оренду Волинська обласна рада більше не буде. Із 1 липня 2013 року в дію увійде Закон України «Про аквакультуру» від 18.09.2012 року за номером №5293-VI, згідно з яким водні об’єкти надаватимуть у користування на умовах оренди органами, що розпоряджатимуться земельними ділянками під водою (водним простором).

Про це повідомила начальник відділу з питань юридичного забезпечення діяльності ради виконавчого апарату обласної ради Інна Міщукпід час засідання постійної депутатської комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів 20 травня.

Посадовець розповіла, що відповідно до процедури зміни повноважень, Волинська обласна рада повинна скасувати Типовий договір оренди водних об’єктів місцевого значення та Положення про умови проведення конкурсу щодо передачі водних об’єктів місцевого значення в оренду користувачам.

За її словами, з 1 липня 2013 року в дію увійде Закон України «Про аквакультуру» від 18.09.2012 року за номером №5293-VI, згідно з яким водні об’єкти надаватимуть у користування на умовах оренди органами, що розпоряджатимуться земельними ділянками під водою (водним простором) згідно з повноваженнями, визначеними Земельним Кодексом України, а не обласними радами.

Депутатська комісія з питань екології підтримала проект рішення,утім, остаточну крапку в цьому питанні планують поставити під час чергової сесії Волинської обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 20 Травня 2013 21:26
Ниче не понял,воду в аренду давать не будут,но землю под водой да? То шо я картошку в акваланге должен садить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus