USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Облрада впорядкує рух на волинських автошляхах?

29 Липня 2008 08:57
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк підписав розпорядження про скликання сесії ради на 8 серпня. Про це «Волинським Новинам» 29 липня повідомили у прес-службі облради.
 
Голова обласної ради Анатолій Грицюк підписав розпорядження (№206-р) про скликання  8 серпня 2008 року о 10-й годині двадцять першої сесії обласної ради п’ятого скликання. На розгляд депутатів виносяться наступні питання:
 
- Про Регіональну програму розвитку дорожнього руху та його безпеки на 2008-2012 роки.
- Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Волинської області на 2008-2009 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 14.03.2008 № 18/8
- Про надання в оренду водних об’єктів місцевого значення,
а також інші питання.
 
На сесію обласної ради запрошуються голова, заступники голови, керівники управлінь та відділів облдержадміністрації, голова Апеляційного суду Волинської області, прокурор області, начальник управління Служби безпеки України у Волинській області, начальник управління Міністерства внутрішніх справ України в області, голова державної податкової адміністрації у Волинській області, народні депутати України від Волинської області, голови районних рад та районних державних адміністрацій, керівники окремих обласних установ,  політичних партій та громадських організацій, представники ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus