USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Облраду взяли під громадську охорону

15 Травня 2014 10:47
Активісти Правого сектора, Самооборони Майдану та Автомайдану разом із ветеранами ВДВ будуть присутні під час сесій облради.

Про це перед початком другого пленарного засідання сесії Волиньради 15 травня оголосив лідер правого сектора Волині Павло Данильчук.

З його слів, незважаючи на те, що «хтось хотів би вже забути про існування Правого сектора, Самооборони Майдану та Автомайдану», на сесію не повинні повернутися представники колишньої злочинної влади. Він зазначив, що представника партії регіонів Бориса Клімчука не пустили у приміщення облради, тому що це чітка громадянська позиція та обов’язок активістів революції, яка не завершилася. Він повідомив, що від сьогодні обласну раду активісти візьмуть під громадську охорону для того, щоб «такі щури, як Клімчук та Башкаленко сюди не поверталися».

На це депутат Юрій Лобач зазначив, що кожен з депутатів представляє виборців, які віддали за нього голос, а Борис Клімчук був обраний як мажоритарник.

«Як ми плануємо будувати роботу сесії, якщо за рішенням однієї людини не пускатимемо депутатів у залу?», - звернувся він до присутніх. Юрій Лобач наголосив, що обов’язок голови облради Валентина Вітера – об’єднувати депутатів та громаду, а ситуацію, яка є нині на Волині, назвав нездоровою. До того ж, він звернув увагу на те, що активісти у камуфляжах, які присутні у будівлі облради, не ідентифіковані, тож їх можна сприйняти за сепаратистів.

«Подивись мені в очі, ось я сепаратист!», – зневажливо відповів йому керівник силового блоку Правого сектора Волині, учасник подій на Майдані у Києві Сергій Мерчук.

Насамкінець заступник голови облради Ігор Гузь повідомив, що на Волині 90% громадян ненавидять Партію регіонів, і його позиція, як виборця, полягає в тому, щоб колишні регіонали склали мандати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Петро Показати IP 15 Травня 2014 10:53
ПС - ганьба! Їдьте на Схід, а не соплі жуєте тут!
13 до Петро Показати IP 15 Травня 2014 15:30
ЯКИЙ СХІД?! ХАЙ ВАЛЯТЬ КОРДОН З ПОЛЬЩЕЮ ТРОШКИ ПООХОРОНЯЮТЬ :-)
Анонім Показати IP 15 Травня 2014 10:59
за..бав той йоба..ий правосекторний зброд. Хай піз..ують нахрен на донецьку та луганську республіку і там розкажуть про те як треба жити і кого пускати на сесії а кого ні і про те як завдяки їм розкололась держава і як її по кускам роздеруть скоро сусіди. Козли срані в комуфляжі. А ще нехай пояснять жінкам і дітям з сімей яких забрали чоловіків для мобілізації чого ж вони - "героі ху..ві " - тут лазять а не там геройствують.
аяяй Показати IP 15 Травня 2014 11:08
як зберуться жінки матері сестри кохані тих справжніх мужчин які зараз в армії то правому сектору обороні і самообороні покажуть де громада і що вона про них думає
ір Показати IP 15 Травня 2014 11:14
Гузь, ти припух?Хто тобі дає право розписуватися за громаду?
хто хто до ір Показати IP 15 Травня 2014 13:04
громада своєю мовчазною згодою...
123 Показати IP 15 Травня 2014 11:29
бугаї, які не мають де себе приточити. вони і так до того ніхріна не робили, а тут нагода порулити і показати щось. нічого ж у житті не зробили, а керують. гузь - закон і право, тільки так як він сказав, данило - право і закон, тільки так як він зробив і сказав. де влада, де міліція. хто кекрує волиню? гидко дивитися на весь той... не рада а зборисько ...
Олесь до 123 Показати IP 15 Травня 2014 13:20
Підписуюсь під кожним словом!
10 Показати IP 15 Травня 2014 12:27
Народе!!!!!! Згадаймо анекдот про те, як дядько в ресторані вкупив банку гірчиці ,ість і з сльозами на очах примовляе - іжте ж очі, хоч повилазьте, бачили , що купували. Що ми маемо і будемо мати - один господь знае.
До гузя Показати IP 15 Травня 2014 12:41
Тебе ще більше ненавидять, як партію регіонів не 90, а 100 відсотків. Бігав кричав поки не сів в крісло ти в своєму житті жодного дня ніде не працював, досвіду в тебе нуль. Таким як ти не місце в обласній раді, Ганьба!
лучанин Показати IP 15 Травня 2014 12:43
Таке враження складається що пан Вітер нічого не контролює і не вирішує. Якщо зайняв таку посаду то працюй.
Анонім Показати IP 15 Травня 2014 12:47
Мене цікавить, як ці люди заробляють гроші на життя - мітингуючи? В них є сім’ї, діти,? який приклад вони подають для волинян. Може і мені примазатьсь. Недаремно кажуть, що тут процвітає бандерівщина і беззаконня - позор!.
Волиняка Показати IP 15 Травня 2014 13:17
На Волині ненавидять брехунів та казнокрадів. А нова влада, ще поки що, нічого не показала крім бла-бла-бла. Гузь просить допомогти солдатам, то хай продасть машину і допоможе. Покаже приклад самопожертви. Будуть вибори, результати вас здивують. Особливо БЮТ. Десять років ви маєте більшість у Волиньраді та Луцькій раді, і весь час вам щось або хтось заважає. Де результат? Вистачить!!!
аяяй Показати IP 15 Травня 2014 13:19
так їм же гроші за це і платять , а то ви не знали!!!!!!!!!!!! Як перестали фінансувати то багато "паріотів" повтікало з правого сектору,а тепер видно знову фінансування надійшло
Анонім до аяяй Показати IP 15 Травня 2014 14:47
ТИ деб*л! Чи брехун, обирай.
Рита Показати IP 15 Травня 2014 15:27
Ну, припустимо, Климчука обирали ЛЮДИ,а хто дав право тим ПУСТОБРЕХАМ когось пускати чи не пускати. Вони ОБРАНІ НАРОДОМ???? Ні, швидше за все "самі себе обрали, самі себе люблять"...А щодо виборів, то навіть нелюбимі регіони так не старалися, як бютовці. Скільки схочуть, стільки намалюють юльці
Гузьнові Показати IP 16 Травня 2014 11:43
Гузю, ти трішки неправду сказав - на Волині 90% громадян ненавидять сраний сектор і тебе, неробу і пустодзвона.
Гузю Показати IP 16 Травня 2014 14:32
Віддремонтуйте приміщення міліції, яке ви гузі, пироги, вітри, данильчуки зі своїми бандитами знищили. Ганьба. Тікайте поки можете!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus