USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Облраду пікетують підприємці Шацького ринку. Фото

30 Червня 2010 11:15
Підприємці, які торгують на Шацькому ринку, 30 червня розпочали пікет Волинської облради в Луцьку - вони протестують проти перенесення ринку та примусового виселення підприємців з колишньої території ринку.

Акція спротиву спричинена тим, що шацький ринок вирішили перенести з території біля автовокзалу в центр Шацька. Підприємці, які торгували на старому місці, протестують проти такої реформи і оскаржують її у Львівському адміністративному суді.

У пікеті беруть участь кілька десятків торговців, загалом на ринку працюють 350 підприємців.
Як стверджують учасники мітингу, працівники Шацького райвідділу міліції силовими методами блокують роботу ринку, не дають підприємцям забрати своє майно з контейнерів.

Підприємці також стверджують, що проходи старого ринку невідомі блокують бетонними плитами та піском.

Торговці звернулися обласного прокурора, аби той з’ясував: на яких підставах облспоживспілка та Шацька райспоживспілка брали з підприємців орендну плату і розпоряджалися майном ринку. Адже територія належить Шацькій філії Луцького госпрозрахункового ринку.

Переселятися на нову територію підприємці не хочуть. Кажуть, що контейнери замалі, а орендна плата величезна. Тому торговці просять якнайшвидше виготовити технічну документацію для реконструкції існуючого базару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
OrestN Показати IP 30 Червня 2010 23:15
Здається, що Шацькі підприємці так і не змогли, на жаль, довести владі і громадькості, що вони не бидло! Бо свій супротив вони не змогли організувати належним чином. Але ми всі постіййно чомусь вчимося, я надіюсь. Їм слід було привести якомога більше людей - чим більше людей, тим ефективніші результати. З мітингуючими слід було провести попередню роз"яснюючу роботу, щоб вони, передусім чоловіки, активними мітингувальниками були, інакше без сенсу було їм взагалі до Луцька їхати. Бо, замість того щоб мітингувати і відстоювати свої права, чоловіки стояли в колі і ...розповідали анекдоти!!! Цим вони задекларували своє ставлення до своїх же інтересів, жінки лише стояли в перших рядах і скандували свої гасла. Не дивно, що можновладці дивлячись зі своїх верхніх офісів просто тупо проігнорували їх вимоги. Всі мають зробити кожний для себе висновки: чи можна залишатися на даному рівні самосвідомості, чи ні.
вов Показати IP 1 Липня 2010 12:29
ринок в Шацьку працюэ
Влад Показати IP 3 Липня 2010 23:35
Нефіга він не працює.можливо деякі малі кіоски так але головна частина ринку закрита нашой дибільной владой.(Сукі хочуть нажитись за чужий коштще більше ніж вони наживаються зараз).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus