USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Обличчя фестивалю національної кухні в Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

26 Вересня 2016 10:13
Від дошкільнят – до поважних панянок та панів. Від татусів та матусь - до маленьких дітей. Від бабусь і дідусів – до внуків. Фестиваль національної кухні зібрав сотні відвідувачів протягом недільного дня. Незважаючи на мінливу погоду, відвідати захід зібралось чимало лучан та гостей міста.

Інформаційне агентство Волинські Новини вирішило прослідкувати за тим, яким же є обличчя фестивалю, а саме – його гості.

Нагадаємо, по 500 порцій безкоштовних вареників та смачного борщу, який готували для лучан ведучі шоу «Ранок нової Волині», роздали гостям «Фестивалю національної кухні», який тривав недільного дня в Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Святкове дійство, яке організувала ГО “Volfest”, стало логічним продовженням минулорічного «свята вареника», який також відбувався у парку. Відтак, цьогоріч свято вирішили урізноманітнити не лише новим меню, але й культурною програмою, а також безліччю призів від спонсорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Павло Показати IP 26 Вересня 2016 10:57
я не знав пообідав би прийшов!! Але з чужих рук їсти стрьомно, мама в мене і бабушка вкусно готує і жінка
манька до Павло Показати IP 26 Вересня 2016 12:41
паша, жаль, що тебе там не було... там ще бліни з лопати роздавали...
ай ну Показати IP 26 Вересня 2016 13:36
в усіх на руках рукавиці, це так само беспечно як в будь якому ресторані чи барі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus