USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Обрали голову Володимир-Волинської районної ради

27 Листопада 2020 16:35
На першому засіданні Володимир-Волинської районної ради, що відбулося 27 листопада, було обрано голову раду. Ним став Віктор Хиць, який балотувався від партії «ЗА Майбутнє».

Обирали голову шляхом таємного голосування депутати районної ради. Для цього попередньо у приміщення районного будинку культури підготували кабінки та урну для голосування, пише БУГ.

Всього на голосування було висунуто два кандидати: Віктор Хиць та Юрій Динько.
За підрахунком голосів спостерігала обрана на сесії лічильна комісія. Її голова Олександр Юринець зачитав результати: 12 голосів депутати віддали за Юрія Динька, а 28 за Віктора Хиця. Загалом Віктор Хиць отримав 70% підтримки депутатського корпусу.

Таким чином Віктор Хиць став головою Володимир-Волинської районної ради.Він зазначив під час промови, що вже працював депутатом районної ради шостого скликання, а останні шість років був в команді народного депутата Ігоря Гузя.
«Є системна робота, яка проводиться протягом років з територіями колишнього 19-го округу. Мені відомі проблеми кожної громади. Маю досвід і роботу не починаю з нуля. Дякую виборцям, які довірили мені представляти громаду, я згоден цю надію виправдати. Всі вимоги, які стосуватимуться об’єднаної районної ради, я виконаю з повним достоїнством», – зазначив Хиць.

Після представлення голова надав слово народному депутату УкраїниІгорю Гузю, який відзначив, що не дивлячись на всі виклики, які стоять сьогодні перед радою, сподівається, що все вдасться. Він наголосив, що готовий підставити плече та допомогти чи порадити.

«Я думаю, що це наше спільне завдання – розв’язати цю історію, яким чином знайти ресурси на існування ради. Бо останній рік існування відбувалося за рахунок коштів громад. Це нонсенс. Володимир-Волинська районна рада могла би стати координаційним центром для об’єднаних громад.

Сподіваюся, що у вас все вдасться, а я, маючи ще 4 роки повноважень парламентаря, готовий підставити плече, допомогти і порадити. Виклики дуже складні, пандемія, складна історія з бюджетом і багато інших чинників. Я готовий співпрацювати і шукати точки дотику, незважаючи на всі ці виклики, нам вдасться», – зазначив парламентар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus