USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцькій райраді - новий-старий депутат

14 Серпня 2014 11:40
Екс-голова райдержадміністрації став депутатом райради. Про це інформує Волинська газета.

Депутатський корпус поповнився ще одним обранцем: під час довиборів у раду мандат здобув начальник головного управління статистики у Волинській області Вадим Науменко.

Це фактично друге пришестя Вадима Юрійовича у Луцький район. Уродженець Горохівщини свого часу був кандидатом у нардепи від Народної партії. До Помаранчевої революції він тривалий час обіймав посаду голови Луцької райдержадміністрації. Ще раніше був начальником управління АПК облдержадміністрації.

Новому депутату вручили посвідчення та одразу включили його до постійної комісії з питань економіки, земельних відносин, екології та розвитку підприємництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 11:38
коментар було видалено
Анонім до Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 11:49
Який дурак і ще ість український хліб... Трутки йому
911 до Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 11:56
Ну ти і му*ак! Оце і через таких скотів в нас таке робиться в державі
Церковна миша Показати IP 14 Серпня 2014 11:50
Коментар писав явно не українець.
Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 12:22
нашу корупцію видно вже нічим не викоріниш.Скільки можна красти,дійсно трутки йому дати.Що нема молодих, достойних людей на зміну цьому комуняці.Ото вкорінилося в нас одне злодійство, і відірвати від цього ситого корита нема сил.Ну вже всі пости мав при синіх,голубих,фіолетових.Згинь нечиста сила, але ж ні.Що змінилося чи змівниться у нас наввіть при виборах парламенту.ЩОб туди попасти потрібно мати мільйон. Невже ми простий люд можемо заробити мільйон, нам він і не снився,тільки вкрасти.Що бандити нам платять копійки.Маємо те,що маємо. І добра чекати не слід.Якщо Путін не пустить атомної бобми і вдавляться всі
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 21:41
В якійсь мірі погоджуюсь із цими міркуванями. От питання : скільки йому років!? Якого питається рожна лізти в депутати, це вже треба просто уступати дорогу молодим!!! Нехай працюють та набираються ДОСВІДУ! Я розумію, що стара компартійна братва тягне своїх . Я вже колись писав, що ВОЛИНЬ - це компартійний ВІДСТІЙНИК і бачу не помилився.
лучанка Показати IP 14 Серпня 2014 13:08
ви, при*урки всі, ви ж не знаєте цієї людини, а гавкаєте як собаки. Ото українці, дійсно на вас бомби треба, Науменко - людина високої порядності, нічого собі не нажив будучи при таких посадах, живе в квартирі звичайній, дітей не має, то і наживатись нема для кого. Бувши головою РДА нікого не ображав, не обзивав і не матюкав як дехто після нього, і ніхто не плакав від нього, бо нікого не вигнав. За ним жаліли всі з ким він працював. Скільки з ним працювали - самим хотілося стати кращими - настільки він позитивна людина. Молодець, Вадим Юрійович, рано вам ще про пенсію думати - рятуйте Луцький район.
Анонім до лучанка Показати IP 14 Серпня 2014 13:55
Це ти,що проплачена його коханка так співаєш. То для кого краде,як не має дітей.Хай дасть змогу молодим людям працювати і думати поновому.Це перед Богом буде з ним відповідати крав віфн чи ні. А крав точно, таких не буває
усім Показати IP 14 Серпня 2014 14:02
науменко просто служака бороди (клима ) все подава в київ (статзвітність) як слід, тому на волині подвоїлось виробництво с/г продукції, він завжди був за янека і весь район нагинав щоб голосували за янека, тому через науменків, климчуків в УКРАЇНІ ВІЙНА
аноніму Показати IP 14 Серпня 2014 17:28
науменко в статуправлінні тільки і займався приписками особливо в с/г він в цьому мастак, незабаром нова влада відчує його надуту звітність для клима, науменко перший для люстрації в області після климчука та його замів, прокурорів та міліції ( є порядні міліціонери )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus