USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Обрали нового голову ГО «Ветерани АТО Шацького району»

9 Вересня 2016 08:00
Голову громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» обрали під час засідання 7 вересня в приміщенні Шацької селищної ради.

Про це повідомили на сторінці ГО у Фейсбуці.

Наразі у спілці перебуває 34 демобілізовані військовослужбовці-учасники АТО.

Члени організації заслухали звіт про роботи голови Віталія Бонка, який розповів присутнім про напрямки роботи районної спілки, яка направлена на згуртування та надання конкретної допомоги такій категорії населення, як учасники АТО.

Необхідність обрання нового голови пов’язана зі створенням в районі громадського формування «Варта порядку», яка нараховує в своїх лавах до 20 членів, більша половина яких - учасники АТО, керівником якого є Віталій Бонк.

Формування створене з метою сприяння органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам та органам виконавчої влади, а також посадовим особам у запобіганні та припиненні кримінальних і адміністративних правопорушень, захисті життя та здоров’я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, рятуванні людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій. Тому виникла необхідність обрання нового голови ГО « Ветерани АТО Шацького району».

Більшістю голосів головою обрали В’ячеслава Крата – демобілізованого військовослужбовця та учасника бойових дій. В ході роботи спільно вирішили, що такі засідання відбуватимуться один раз на квартал, а в міру необхідності і частіше. На зборах підіймалися найболючіші питання, зокрема йшлося про надання допомоги воїнам, які знаходяться на Сході України; про надання пільг та одноразової матеріальної допомоги; про санаторно – курортне лікування, про надання пропозицій щодо покращення роботи ГО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus