USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На Волині ДАІ незаконно реєструвала авто

31 Жовтня 2014 09:34
Cлідчий відділ прокуратури Волинської області розпочав кримінальне провадження за фактом службової недбалості посадових осіб центру по наданню послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів з обслуговування Любомльського та Шацького районів УДАІ УМВС України у Волинській області, що спричинило тяжкі наслідки.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Перевіркою відділом правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Волинської області встановили, що службові особи цього центру із січня по липень 2014 року здійснили реєстрацію 43 автотранспортних засобів на підставі незаконних актів експертної оцінки вартості автомобіля, у яких були відображені неправдиві дані щодо реальної вартості автомобілів.

У результаті таких дій посадовців центру, власниками транспортних засобів не було сплачено збір на обов’язкове державне пенсійне страхування у необхідних розмірах, що спричинило збитки державі на суму понад 365 тисяч гривень. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Олег Показати IP 31 Жовтня 2014 09:42
Поки одні в АТО воюють - інші бабоси косять!! Полішуки б__ть!!
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2014 10:15
Спочатку розберіться де ЦНАП, а де МРЕО і тоді пишіть
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2014 11:42
Просто потрібно запровадити прості,прозорі схеми,доступні по кишені для громадян по розмитненню та зняттю-постановці на облік авто і ці всі афери зникнуть самі по собі
то хєрня Показати IP 31 Жовтня 2014 13:13
А скільки Лексусів і БМВС їздить розмитнених як дешеве Рено..
123 Показати IP 31 Жовтня 2014 18:58
Ну відкрили, ну розслудують...А начальник Любомльського ЦНП (МРЕО) спокійно перекочував чудити в Ковельське МРЕО і в цьому йому допоміг начальник УДАІ Кравченя - зьома і друган по кримінальних справах по Рівненському МРЕО. Виходить як у тій байці- випустили щуку в річку.А ця солодка парочка і далі творить бєзпрєдєл вже на Волині і ніхто їм не указ.Чи знайдуться сміливці які виведуть їх на чисту воду і зашлють туди, де їм і місце?
321 Показати IP 2 Листопада 2014 00:57
Це той Кравченя який не пройшов громадські слухання? Айда Данильчук, айда молодець......У свій час хапнув бабосики і все в нормі з ДАІ стало.....якби ніби звідси починалось - http://www.volynnews.com/news/society/shyna-na-dakhu-i-rozpysani-dveri-pravyy-sektor-navidavsia-u-volynske-dai/
3333 Показати IP 2 Листопада 2014 01:11
Ага, а ще Кравченя "рішал" узаконив, просто взяв і оформив їх на роботу в Луцьке МРЕВ, а всі не влазили то по три чоловіки на одне місце. А ми говоримо КОРУПЦІЯ, ЛЮСТРАЦІЯ.
987 до 3333 Показати IP 2 Листопада 2014 12:22
Точно, він тепер те ж саме провертає в ковельському МРЕО - щоб звільнити місце для Новікова з Любомльського МРЕО він цих два МРЕО з'єднав, поставив начальником цього другана шо прославився у поданій вище статі і на шість робітників ковельського МРЕО набирає (точніше продає посади) ще шість людей.Тобто тепер на пів-ставки там буде працювати 12 людей - на одного відвідувача буде припадати 3 мреовця - в Європу йдемо!!! а тих людей які працюють в МРЕО заставляє писати заяви, шо вони згідні працювати на пів-ставки- інакше грозиться звільнити.Тільки на відміну від Луцка Кравченя пропихає в Ковель колишніх мєнтів і земляків з Рівного.
Люстрований Показати IP 2 Листопада 2014 21:04
Валя Дмитрівна ти як завжди права на 100 %

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus