USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Обрали тимчасового голову політради УКРОПу

23 Січня 2016 17:55
Тимчасовим головою політичної ради партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» на час політичного ув’язнення Геннадія Корбана став Денис Борисенко, керівник секретаріату партії. Борисенка обрали для виконання технічних функцій із забезпечення роботи керівних органів партії згідно з її статутом та вимогами законодавства. Таке рішення ухвалили сьогодні під час засідання політради УКРОПу в Києві, - інформують у прес-службі політсили.

Як повідомив під час прес-конференції згідно з результатами засідання політради голова Волинської обласної ради, член політради УКРОПу Ігор Палиця, наразі через політичне ув'язнення Геннадій Корбан не має можливості виконувати покладені на нього функції, як цього вимагає статут, тож роботу партії паралізовано.

«Тимчасово, на період ув'язнення Геннадія Корбана, поки він не може виконувати свої обов’язки, було вирішено призначити головою політради Дениса Борисенка. Після того як Геннадій Корбан доведе свою невинуватість і повернеться з ув'язнення, це рішення буде скасоване. Тому, якщо хтось думає, що ув'язненням Корбана не дасть можливості партії працювати, – глибоко помиляється!» – сказав Ігор Палиця.

При цьому він наголосив, що Геннадій Корбан залишається членом президії політради партії і УКРОП продовжуватиме боротьбу проти політичних репресій та за звільнення політика з-під арешту. Відразу після звільнення Геннадія Корбана політрада переобере голову.

Ігор Палиця також повідомив, що найближчим часом відбудеться з’їзд партії з висунення кандидатів у депутати на виборах до районних рад міста Києва та місцевих рад об’єднаних територіальних громад, які відбудуться 27 березня 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ГАНЬБА вор.владі!!! Показати IP 24 Січня 2016 13:23
пенсійно-індексаційному вору-жидярі яценюку кулявлоб!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus