USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Обрали трійку жовтневих «облич Луцька». ФОТО

6 Листопада 2012 17:01
Користувачі соціальної мережі «Вконтакті» визначилися з трійкою жовтневих «облич Луцька». Ними стали ведуча фестивалів та радіо DJ Вікторія Жуковська, пенсіонерка Ніна Артинюк та студент-журналіст Сергій Нескажу.

Про це повідомили організатори.

Нагадаємо, що усі користувачі соціальної мережі «Вконтакті» мали змогу обрати трьох з-поміж дев’яти героїв проекту «Обличчя Луцька», що, на їхню думку, заслуговують на таке звання. Підтримати свого «фаворита» можна було за допомогою «лайків», натиснувши на сердечко під фото.



Голосування тривало 4 дні, замість запланованих трьох. Зрештою, найбільше лучанам припали до душі ведуча фестивалів та DJ радіостанції «Сід FM» Вікторія Жуковська (24%), пенсіонерка Ніна Артинюк (20%) та студент-журналіст Сергій Нескажу (11,6%).





Як розповіла «ВН» у коментарі одна з організаторів проекту Тетяна Зубрик, вона здогадувалася про те, якими будуть результати голосування. Мовляв, кандидатура Вікторія Жуковської не викликала жодних сумнівів, адже вона набрала найбільшу кількість «лайків» за всю історію «облич» у перші ж дні відбору. «Щодо Сергія - та ж ситуація, хоча були моменти, коли його випереджав інший герой проекту. Щодо пані Ніни - трохи неочікувано, але радує, що люди голосують за звичайних лучан, які щирі у своїх емоціях до рідного міста», - пояснила Тетяна.

Загалом же, голосування відбувалося тихо і спокійно, без казусів. Також дівчина наголосила на тому, що свої голоси віддавали не лише учасники групи «Обличчя Луцька», адже у ній – близько двох тисяч підписників, а всього проголосували 3869 людей.

Лідер голосування Вікторія Жуковська розповіла, що заходила на сторінку проекту нечасто, бо не мала часу. Мовляв, кілька товаришів «перепостили» її фото собі на «стіну», а друг з Рівного, ведучий фестивалів, МС та радіо DJ М’яч попросив своїх знайомих проголосувати за неї. «Дуже багато знайомих музикантів проголосувало. Одна дівчинка по цьому фото намалювала мій портрет», - підсумувала Вікторія. Ведуча ж вболівала за Ніну Артинюк.



Варто додати, що усі три обличчя будуть опубліковані у листопадовому номері журналу «FREE TIME».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
оймля... Показати IP 6 Листопада 2012 19:36
жуківська найсамозакоханіше створіння, яке доводилось бачити, в принципі! сиділо ВКонтакті і просилось - голосуйте за мене (заходила на сторінку проекту нечасто, бо не мала часу -С-)! та скажи чесно - хочу, щоб кругом була тилько Я! І нащо ота псевдоскромність??? дивно, що такий малий відрив...
Чеширский Кот Показати IP 7 Листопада 2012 07:00
У Жуковської обличчя?
зaгрeб до Чеширский Кот Показати IP 7 Листопада 2012 15:28
Нет, пятачок
падонкін Показати IP 7 Листопада 2012 08:43
Що за Нескажу?Що він хорощого зробив? Чи що в його обличчі такого особливого чи типового для місяця що минув. Назбирати багато друзів в соцмережі які за тебе проголосували (які можуть бути і не з Луцька) не означає бути обличчям міста. При чому тут та бабуся? Як на мене не до кінця об'єктивно. Вітання Вікторії!
Лучанка Показати IP 7 Листопада 2012 10:49
Ніхто з них не є обличчям м. Луцьк, а бабуся-це проста типічна лучанка, яка як і всі жінки не проти щоб її сфотографували=), їй приємно, просто через це-одне добре,що корисно порадували бабцю стареньку,а цих двох...нехай сім ї заводять і там своє я показують,а не контакту!!!
не лучанка Показати IP 7 Листопада 2012 12:13
Думаю обличчя жовтня це Ігор Палиця. Його фейс на кожному стовпі був. А при чому тут ці люди? Особливо бабця та якісь Нескажу? Тай Жуковська тут теж не при ділах, ну при наймі вона точно не обличчя минулого місяця, можливо вона могла бути обличчям того місяця коли Бандерштат був чи ще коли... Ну треба якось логічніше формулювати такі рейтенги, якщо вже на те пішло, а не просто фотки всі на купу виставити на голосування.
павло Показати IP 7 Листопада 2012 16:07
тіпічний срач в коментарях панове.вмийте бузю, випийте водички, життя не таке вже й нікчемне.)
Good Показати IP 7 Листопада 2012 23:41
Які ви безсоромні! Це так низько ображати жінку! А хто вам не дає стати обличчям й просити проголосувати! В чому тут гріх?????????? Вмііння обісрати - це те єдине, на що ви здатні.... Повиставляйте свої фейси і ми спробуємо їх вставити у канони краси тоді й посміємося з ваших зоботів й п'ятачків.... Дибіли
Чеширский Кот до Good Показати IP 8 Листопада 2012 13:51
Полностью согласен. Если у тебя пятачок, хобот или морда, нефиг лезть в "лицо месяца".
Денис Показати IP 8 Листопада 2012 18:21
Срач і жовч! Заздрісники повилазили під своїми ніками! Вікторіє, не звертайте уваги! Вам Респект за те, що Луцьк у багатьох адекватних людей асоціюється із вами. А ці "писуни" хай собі пишуть ісчо :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus