USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку трійню виписали з обласного перинатального центру

9 Червня 2020 15:54
У вівторок, 9 червня, у Волинському обласному перинатальному центрі відбувалося справжнє свято, адже тут проводжали додому тепер вже багатодітну сім’ю Головенків з Луцька, у якої 14 травня народилася трійня.

Привітати щасливих батьків прийшли не тільки рідні, а й представники обласної та міської влади – голова обласної ради Ірина Вахович, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, представники управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Звісно ж, усі вони завітали не з порожніми руками, а з подарунками.
«Сьогодні дуже радісна подія, адже молода сім’я, яка поповнилася одразу трьома синочками, нарешті їде додому. Тож бажаємо усім їм міцного здоров’я, – сказала Ірина Вахович. – А мамі з татом зичимо зуміти створити таке середовище, аби їхні дітки зростали щасливими. Ця сім’я – обрана Богом. Тож хай у них усе складеться якнайкраще».
«Це направду особливий день, адже востаннє в нашому місті трійня народжувала десять років тому, – вітаючи щасливих батьків та вручаючи їм сертифікат від міської ради на 30 тис. грн, зауважив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук. – Чудово, що нині в Луцьку є місце, де комфортно народжувати, де працює високопрофесійний персонал. Ми вітаємо родину Головенків із народженням синочків і бажаємо усім їм міцного здоров’я. А за подаровані гроші батьки зможуть придбати чи автокрісла для малюків, чи потрібну побутову техніку, адже тепер сім’я побагатшала на трьох хлопців, тож прати й готувати треба буде більше».
«А тепер – найвідповідальніший момент. Ми будемо віддавати дітей батькам, – не приховуючи радості, оголосила очільниця ВОПЦ Ірина Горавська. – Ось ваші найдорожчі скарби. Хай вони дарують вам радість. Бережіть їх і будьте всі здорові. Ну і чекаємо у нас ще!».
Допомагали Ірині Іванівні виконувати цю почесну місію медичний директор Роман Савка та медичний директор з педіатрії та неонатології Микола Гнатів – лікарі, які доклали максимальних зусиль для того, аби сьогодні щаслива родина зі здоровими немовлятами змогла піти додому.
Молоді батьки, трохи знічені від великої до себе уваги, подякували усім за щирі побажання, гарні подарунки та матеріальну підтримку.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: «ТУТ ДО ТЕБЕ СТАВЛЯТЬСЯ, ЯК ДО РІДНОЇ»: ЯК У ВОЛИНСЬКОМУ ПЕРИНАТАЛЬНОМУ ЦЕНТРІ ВІТАЛИ БАТЬКІВ І НЕМОВЛЯТ

«Ми дякуємо усім працівникам перинатального центру, тут нам було дуже добре, – каже багатодітна мама Іванна Головенко. – Але вже дуже хочеться додому».
Щасливе подружжя зізнається, що вже навчилися відрізняти синочків один від одного. «Серцем відчуваємо», – усміхається тато Віталій Головенко.

Зі слів лікарів, і мама, і новонароджені Максим, Богдан та Вадим почуваються добре, тож багатодітна родина нарешті може йти додому, аби тішитися своїм довгожданим потрійним щастям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
а де Показати IP 9 Червня 2020 16:23
А де маски????
Лучанка Показати IP 10 Червня 2020 09:50
Краще б квартиру дали від міста! А то депутатам дають безкоштовно! А простим людям - зась!
Лучанка Показати IP 10 Червня 2020 17:40
Поліщуку вже личила б своя така дитинка )))
Катерина Показати IP 11 Червня 2020 10:25
А дійсно, чому всі без масок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus