USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Оберуть трійку жовтневих «Облич Луцька»

1 Листопада 2012 12:19
Лучани зможуть визначитися зі своїми фаворитами проекту «Обличчя Луцька» впродовж трьох днів. Так, усі охочі мають змогу вибарати трьох з-поміж 9-ти героїв, що потрапили під фотооб’єктив у жовтні.

Про це у коментарі «ВН» повідомили організатори.

Від сьогодні, 1 листопада, користувачі соціальної мережі «Вконтакте» зможуть обрати три жовтневі «Обличчя Луцька». Голосування триватиме впродовж трьох днів. Як пояснюють організатори проекту, обрали саме цей сайт через вищу, ніж будь-де, активність користувачів.

Результати голосування опублікують у групах проекту в соціальних мережах «Вконтакті» та «Facebook».

За результатами голосування, троє людей, які наберуть найбільше «лайків», потраплять на сторінки місцевого глянцу - журналу «Free Time».

За словами ініціаторів проекту, про нагородження переможців призами говорити поки що рано, адже немає спонсорської підтримки. Мовляв, вони якраз працюють над залученням спонсорів.

На запитання «ВН» про фаворитів, один із ініціаторів проекту Тетяна Зубрик відповіла: «Ми не маємо фаворитів і не віддаємо комусь конкретному перевагу. Ми голосуємо, як усі учасники, але це не впливає на результати. Ми за чесне голосування!»

Варто додати, що організатори практикували фотографування усіх охочих на центральній площі міста. Тож «два рази на місяць ми виходитимемо «в поле» і будемо ловити перехожих», - з усмішкою додала Тетяна.

Серед курйозів жовтневого етапу проекту дівчина називає зйомку голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука. Мовляв, організатори випадково зловили посадовця в центрі міста і після того, як опублікували його фото в мережі, їх почали звинувачувати у політагітації, хоча на той час губернатор не балотувався і не був кандидатом.

«Курйози – це, коли люди бачать фотокамеру і тікають, або кажуть, що вони – «нефотогігієнічні». Всі обличчя – різні, їх не можна ототожнювати. Спільне в них одне - це любов до рідного міста!» - пояснює фотограф.

Нагадаємо, що «Обличчям Луцька» у вересні став вуличний музикант Владислав Старинков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Допитливий Показати IP 1 Листопада 2012 13:06
А де Ігор Палиця?
Допитливий - баран! Показати IP 1 Листопада 2012 13:45
Збавляй! Вибори пройшли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus