USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Образився через Бахмут: Пригожин підриває авторитет Путіна, – ISW

29 Травня 2023 12:29
Очільник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин продовжує розхитувати режим Володимира Путіна, критикуючи бюрократичну машину в РФ.

Про це повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни у звіті, передає ТСН.

Критика, найімовірніше, пов'язана з тим, що Пригожин образився, що «захоплення» Бахмута його найманцями ніяк не відзначили.

Він поскаржився журналісту, що російські ЗМІ забороняють згадки про ПВК «Вагнер», заявивши, що неназвані російські бюрократи тільки виграють від такої цензури на кілька місяців, перш ніж російський народ почне їх ненавидіти. Пригожин також помітно перемкнув обговорення з розмови про неназваних російських чиновників на пряме звернення до однієї особи.

Читати ще: Величезні втрати «Вагнера» в Бахмуті розірвали інфопростір РФ, – ISW

«Випади Пригожина на адресу Путіна та міноборони Росії у поєднанні з його вихваляннями досягненнями «Вагнера» можуть свідчити про те, що Пригожин розчарований тим, що не отримав обіцяної компенсації за «перемогу» в битві за Бахмут», – йдеться у звіті.

Раніше російський терорист та військовий злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков) натякнув на можливість держперевороту і громадянської війни в Росії вже до кінця літа цього року. На думку Гіркіна, Пригожин фактично оголосив війну частині воєнної і державної номенклатури Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus