USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Провали наступу під Бахмутом посилюють розкол у путінській армії, – ISW

18 Грудня 2022 11:52
Російські війська продовжують спроби захопити місто Бахмут на Донбасі, зокрема на цьому напрямку активно намагаються просуватися бойовики ПВК «Вагнер».

Про це пишуть аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW), передає ТСН.

Нещодавно ватажок ще одного підконтрольного Кремлю терористичного угруповання «ДНР» Денис Пушилін заявив, що його бойовики також беруть участь у боях в районі Бахмута.

Експерти зазначають, що після цієї заяви на Пушиліна посипалась критика з боку російських «воєнкорів», які заперечили причетність бойовиків «ДНР» до боїв біля Бахмута.

«Розбіжності між твердженнями Пушиліна та виступами Пригожина й інших відомих осіб в інформаційному просторі РФ свідчать про те, що між «ДНР» і вагнерівцями продовжується і зростає розкол», – вказують у звіті ISW.

Читати ще: Путін готується до затяжної війни проти України, – ISW

На думку аналітиків, продовження воєнних дій за рахунок бойовиків ПВК «Вагнер» навколо Бахмута може сприяти розколу між різними угрупованнями російських агресорів, а також дискредитує бойовиків терористичного угруповання «ДНР».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Грудня 2022 14:00
немає в них жодного розколу. вони всіма шляхами йдуть до своєї мети.
ПТН ХЛО до Анонім Показати IP 18 Грудня 2022 18:48
а їхня мета це повернутися в расєю у чорному мішку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus