USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Обшуки чи театральні постановки: як у Луцьку шукають паліїв ресторану

1 Вересня 2017 12:26
Низку обшуків, більше схожих на театральні постановки, продовжив візит кримінальної поліції до Валерія Зизи. Чоловік проживає на вулиці Баранова. Там слідчі дії проводили відранку і аж до обіду вчора, 31 серпня. Про це йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

Так, поліція шукає паліїв ресторану місцевого медіа-магната Володимира Пащенка. Заклад харчування, нагадаємо, згорів минулого місяця. А востанній день літа через підпал провели кілька десятків обшуків в обласному центрі Волині.

"Одне з видань, яке фінансується з кишені нардепа Ігоря Лапіна, написало, що обшуки відбулися у членів громадського формування. Проте, прес-секретар ГФ "Варти Порядку" Олександр Волянюк спростував цю інформацію. Каже, що 31 серпня не обшукували жодного учасника їхнього формування", - йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

З його слів, вчора у Луцьку здійснили 17 обшуків.

"Було 17 обшуків у Луцьку. Усі вони пов'язані з підпалом. У жодного члена громадського формування "Варти порядку" обшуків цього дня не було", наголосив прес-секретар Олександр Волянюк.



Нагадаємо, масштабна пожежа трапилася у луцькому готельно-ресторанному комплексі Patio di Fiori в ніч на 24 липня. Згорілий ресторан виявився застрахованим. Тим часом, зі слів мешканців будинку, який знаходиться поруч зі згорілим в ніч на 24 липня рестораном Patio di Fiori, кажуть, що його власник Володимир Пащенко місяцями боргував зарплату працівникам закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ПРАВООХОРОННА СИСТЕМА ДЕГРАДУЄ», - МУКОВОЗ ПРО ПІДПАЛ ЛУЦЬКОГО РЕСТОРАНУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маша Показати IP 1 Вересня 2017 20:26
Лапін чудить
777 Показати IP 1 Вересня 2017 23:12
Цікаво, півтора тисячі ГО "Варти Порядку" вступили туди для охорони порядку, чи тільки для того, щоб отримати дозволи на "ПМР" (пістолет макарова резиновий) та іншу зброю на гумові набої ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus