USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Правоохоронна система деградує», - Муковоз про підпал луцького ресторану

25 Липня 2017 12:34
Екс-очільник луцької міліції Ігор Муковоз вважає, що підпал готельно-ресторанного комплексу «Patio di Fiori» – це наслідок невдалої реформи правоохоронної системи. Про це повідомляє Волинь24.

«Система правоохоронних органів дійшла до того, що люди не бояться робити подібні речі. Люди починають до такого звикати, як до рядових повідомлень – того пограбували, того побили, тому хату підпалили.

Очевидно, що реформа правоохоронних органів рухається не в тому напрямку», - наголосив екс-міліціонер. З його слів, наразі спостерігаються наслідки невдалої реформи та деградації усієї системи. «При нормально побудованій правоохоронній системі ні в якій бандитській голові такого не повинно було народитись, а, якби народилось, правоохоронні органи повинні були про це знати», - додав Ігор Муковоз.

Нагадаємо, в ніч на 24 липня у Луцьку горів готельно-ресторанний комплекс «Patio di Fiori» – гостей довелось евакуйовувати, а сам комплекс зазнав значних ушкоджень.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЗАРПЛАТУ ВІН НЕ ПЛАТИВ», – ЛУЧАНКА ПРО ВЛАСНИКА ЗГОРІЛОГО РЕСТОРАНУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я Показати IP 25 Липня 2017 12:45
Так пиши заяву і звільняйся!
12345 Показати IP 25 Липня 2017 12:49
О да, оці екс - діячі, відсторонені чи ті хто не пройшли, це наразі самі головні експерти і критики. Дай офіційну статистику по тяжких злочинах до реформи і після, а тоді розказуй. І особливо статистику про злочини самих екс-служак, це ще цікавіше.
kek Показати IP 25 Липня 2017 13:00
просто вони в нас діють не по принципу на випередження правопорушення, а по системі "як вб'ють то приїдем". це і стосується порушень громадського спокою і хуліганств. люди пяні вночі йдуть і оруть на всю вулицю? пофіг. малолні розпивають алкоголь? ну нічого. парковка на газонах? трава відросте а про "комп'ютерні клуби" аля казіно то вже нема що казати. на кожному кроці вже. і ніхто нічого не бачить, всім все добре. якби було бажання, то це мільярдні доходи від штрафів в казну, від сміття під ногі і до паління на зупинках.
123 Показати IP 25 Липня 2017 13:36
тому що на вулицях селфікопи, якими керує селфіветеринар! обов’язок яких приїзджати на виклик та робити селФі, а решта, як казав один із "селФі" - " то не наша робота..!!!"
Лучанин Показати IP 25 Липня 2017 14:57
А такі муко вози без жодної юридичної освіти на керівних посадах в Органах ... це певно був "прогрес"((((
Клаус Показати IP 25 Липня 2017 20:23
так завжди буває коли меблі починає робити сантехник, а літаки трубочист. Назватись поліцаєм, ще не значить що ти ним є! Щоб виховати нормального опера треба років з десять.Це тяжка та невдячна робота вдень і в ночі у холод і спеку. І помазано там не медом, а гівном! Це не в кіно щоки надувати та розкривати злочини за чашкою кави біля компютера.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus