USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Обстріл Харкова: з-під завалів дістали тіло бабусі загиблої дитини, кількість постраждалих зросла

6 Жовтня 2023 15:51
У Харкові під завалами знайдено тіло ще однієї жертви російської атаки. Це бабуся загиблого 10-річного хлопчика та пораненої 11-місячної дитини. Жінці було 67 років.

Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Станом на 14:05 відомо про двох загиблих та 30 поранених унаслідок ранкового ракетного удару по житлових будинках у Київському та Основ’янському районах міста.

Рятувально-пошукові роботи тривають. Як зазначили в ДСНС, для ліквідації наслідків ворожого удару залучено 69 надзвичайників та 14 одиниць техніки.

Мер Харкова Ігор Терехов розповів про стан поранених.

«Поранено загалом 30 людей: 20 чоловіків і 9 жінок віком від 18 до 85 років, також постраждав 11-місячний хлопчик – брат загиблої дитини.

Стан більшості поранених, у тому числі дитини, – середній. Також є кілька «легких» пацієнтів. Їм надали допомогу на місці.

Переважно у людей – вибухові травми, осколкові поранення рук і ніг, обличчя, гематоми. У двох постраждалих – гостра реакція на стрес», – написав очільник міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus