USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Обурені ковельчани погрожують привезти сміття під мерію

16 Травня 2018 15:13
Мешканці міста в соцмережах «викладають» світлини, на яких зафіксовано «склади» сміття в урочищі «Люблинець» біля Ковеля, яке залишилося після проведення чемпіонату
Європи з мотокросу.

Зокрема, Ігор Базяк у групі Ковель Life, у Фейсбуці, зазначив:

«Мотокрос пройшов, а сміття ще досить лежить, хоча до звалища як рукою подати, мере Кіндер, невже за три дні неможливо прибрати ці кучі??? Чи на це потрібно теж 100.000 з бюджету виділити???»

У коментарях користувач додає: «Якщо завтра зранку, як я їхатиму до роботи, воно лежатиме, то потроху те сміття я буду перевозити під мерію і, до речі, БЕЗОПЛАТНО!!!!Моя акція розпочинається завтра з 7 ранку!!!!!»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До відома Показати IP 16 Травня 2018 15:18
Територія мототреку до міста Ковеля відношення не має. То є територія Зеленської сільської ради. Організатором змагань є Європейська спілка Міжнародної мотоциклетної федерації, що минулих вихідних проводила first round of EMX 65 and 85 NE zone was held at Kovel, in Ukraine, together with the third round of European Motocross Open Championship. Певно прийдеться сміття везти аж до італійського Риму, де за адресою Via Giulio Romano, 18 розміщуються Президент Mr. Wolfgang Srb та Генеральний Секретар Mr. Alessandro Sambuco. Крім того, мотокрос проходив під патронатом голови Волинської облдержадміністрації, резиденція якого на Київському майдані міста Луцька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus