USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Очільником геріатричного пансіонату пропонують призначити головного бухгалтера

20 Січня 2017 23:02
На посаду керівника геріатричного пансіонату надіслали заявки троє кандидатів. Одного з них підтримує обласна державна адміністрація, а іншого – члени депутатської медичної комісії.

Про це йшлося під час засідання комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, 20 січня.

Зі слів начальника відділу з питань управління об`єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослави Якимчук, на заміщення вакантної посади директора Луцького геріатричного пансіонату надійшло три заяви від Алли Гнатюк, яка нині виконує обов’язки директора, Тетяни Корнійчук – головного бухгалтера пансіонату та Юрія Костюка – колишнього керівника «Волинського регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Директор департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Оксана Гобод зазначила, що коли попередній керівник пішов на пенсію, то колектив погодився на кандидатуру Алли Гнатюк, з якою департаменту комфортно працювати. Проте, погодилася вона, що про інших кандидатів колективу не повідомляли.

Урешті, члени комісії визначали голосуванням – кого рекомендувати підтримати на посаду керівника пансіонату. Більшість членів комісії проголосували за кандидатуру Тетяни Корнійчук. Та остаточне рішення ухвалять депутати під час засідання сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 21 Січня 2017 08:22
Невже щоб очолити установу соцільної сфери не потрібна ні фахова освіта, ні досвід роботи? Треба вивчити питання вимог до очільника на рівні міністерства. А то скоро "кухарки будуть керувати країною".
упс до Анонім Показати IP 21 Січня 2017 09:55
ТОЖ КОНДИТЕР ВЖЕ КЕРУЄ...
Вітя Показати IP 21 Січня 2017 13:23
То вже ж відомо, хто пропихає того бухгалтера, ще не всі хати збудовано.
Анонім Показати IP 7 Лютого 2017 01:30
Не розумію рішення комісії підтримати кандидатуру Тетяни Корнійчук!? Її фахова спеціальність бухгалтер, що зовсім не відповідає спіцифіці роботи геріатричного пансіонату. На посаду директора цього закладу більш підходить соціальний фахівець, а не бугалтер. Бугалтер повинен займатися бухгалтерією. Можливо бухгалтер подала свою кандитатуру, щоб повністю мати доступ до фінансів та щоб бути ще і директором, щоб не хто не контролював. Тут є вислів Віктора.....ще не всі хати збудовано....можливо краще комісії перше перевірити бухгалтера на недобудовані будинки, а потім голосувати більшістю за її кандидатуру.....це булоб доречно
ТУТЕШНІЙ до Анонім Показати IP 9 Лютого 2017 22:24
ОТОЖ --ТО ! ЩЕ НЕ ВСІ ХАТИ ЗБУДОВАНО...! І , МАБУТЬ, ЩЕ НЕ ВСІМ !!!???? ТУТ ПОТРІБНА ПЕРЕВІРКА НА К О Р У П Ц І Й Н І ДІЇ. ТИХ ХТО ПІДТРИМАВ Т. К. !!! ТОЧНО !!!
Правда Показати IP 10 Лютого 2017 18:51
Коли призначали т.в.о. колектив чомусь не питали, а навязали кандидатуру пані Гнатюк. І зрозуміло маріонеткою в чиїх руках вона є і хто її просуває, щоб потім використовувати.
Анонім Показати IP 11 Лютого 2017 02:38
Якщо, директор того чи іншого підприємства, установи, приймає рішення звільнитись ( причини звільнення не будемо обговорювати ), на його місце призначають тимчасово виконуючого обов'язки ( т.в.о. ). Це зовсім не маріонеточна посада, скажу більше.....це зовсім невдячна посада, тому що вищестояче керівництво вимагає як з директора, а для колективу ти ще не директор....хто був на цій посаді мене зрозуміє. Для призначення на цю посаду, думка колективу не обов'язкова, так як ця посада тимчасова ( тимчасово в.о. ). В подальшому, якщо т.в.о. директора справляється з своїми обов'язками, немає заперечень до ( його чи її ) роботи в вищестоячого керівництва, ( його чи її ) підтримує колектив, ( він чи вона) має фахову освіту, спеціальність і т. д. , ( його чи її ) можуть призначити директором на постійній основі, по договору, по угоді і т. д. Тому пані чи панове " що під іменем Правда ", Вами керує якийсь гнів до пані Гнатюк, а не здоровий глузд, коли Ви пишите, начебто цю пані нав'язали і вона маріонетка в чиїхось руках яку просувають, щоб потім використовувати...... З повагою Анонім!!!
Правда Показати IP 12 Лютого 2017 02:59
Все зрозуміло правда очі коле, аж цілу петицію написали, не допоможе.
ВІДВІДУВАЧ до Правда Показати IP 19 Лютого 2017 03:58
Д О П О М О Ж Е !
Анонім Показати IP 14 Лютого 2017 23:07
Шановний панове чи пані, "що під іменем Правда"! Не знаю, чи дійсно Вам щось зрозуміло, но це не петиція, як ви виражаєтесь, а роз'яснення з приводу того, як проходить одна із процедур призначення керівника!!! Що Ви мали на увазі....не допоможе....це лиш тільки Вам відомо!!! З повагою Анонім!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus