USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Очільниця департаменту у Луцькій міськраді звільнилася

28 Грудня 2019 21:29
Виконувач обов’язків директорка департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцькради Катерина Шкльода звільнилася із посади.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

«У кожного свої підсумки і закінчення року. У мене склалося так. Це був неймовірний досвід, неймовірний керівник і неймовірна команда. Наші найбільші цінності – це людяність, щирість і бажання змін. І я сподіваюся, навіть більше, щиро вірю, що так воно буде і надалі! Хто б не прийшов на заміну керівництва департаменту, пам‘ятайте і бережіть це, і все обов‘язково вдасться!

Оглядаючись на ці два з лишком роки, усвідомлюю, як багато всього відбулося і змінилося. Ми ставили перед собою високі цілі і впевнено йшли до їх досягнення. Чи вийшло, судити нашій молоді, спортсменам і лучанам загалом.

Дякую кожному, хто був поруч і працював без вихідних місяці підряд. Дякую кожному, хто так чи інакше долучався до розвитку молодіжної і спортивної політики у нашому місті. Дякую керівництву за можливості втілювати наші і ваші ідеї у життя.

Але найбільше дякую тобі, Олексій Веремійчик, мій друже, керівник, наставник і мегаЛюдино! Ти поставив високу планку, об‘єднав колектив і змусив таки змінити ставлення людей до поняття «чиновник». Люблю тебе, департаменте. Але час рухатися далі, ставити нові виклики і змінювати себе і світ на краще», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Катерина Шкльода виконувала обов’язки директора департаменту після загибелі Олексія Веремійчика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
розвиток молодіжної Показати IP 29 Грудня 2019 18:51
показова підготовка ГЕНДЕЛИК - така собі забігаловка , або в , що перетворили педагогічний кабінет Луцького ВПУ ... "Належним" чином відкрили навчально - практичний центр. Тільки, хто тепер піде навчатись до навчального закладу, де всі керівники - п"яниці. Відмінили уроки, вигнали учнів на вулицю - так нетерпілось випити! Та ще й в педагогічно - методичному кабінеті! Понапивались в робочий час до безтями, побили відвідувачів училища, ще й одяг порвали ... В нападі на гостей крім п"янізного директора, приймали участь і його заступниці, перешкоджаючи відеозйомці. Браво, браво, браво!!! ---- Як і передбачалось, розпочалась кругова порука п"яниць - злочинців. Про це чудовищне попоїще добре відомо управлінню освіти Волинської ОДА. Але, чи взяли з п"яниць хоч пояснювальні записки ??? - мало віриться, що так .... Найбільшою проблемою для п"яниць в дні після "відкриття" було запитання "хто їх здав?" - підозрюють тих учасників попоїща, які покинули генделик до приходу гостей. ************* Сюжет хвалебну ОДУ - баладу про здобутки підготовлять продажні журналюги від сфери ТВ - вікторія яценяк та руслан гусар - майстри жанру за гроші любий Зірковий репортаж ! ! !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus