USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Одеський гурт EPOLETS виступить у Луцьку з новим альбомом

11 Лютого 2016 08:15
Зухвалі і романтичні одесити – гурт EPOLETS повертаються до Луцька з презентацією нового альбому «Cult».

Про це повідомляють організатори дійства.

Нагадаємо, минулого разу музиканти приїжджали на Волинь і виступали на сцені у рамках дев’ятого фестивалю національного опору «Бандерштат» у серпні 2015-го. Тоді їх тепло зустріла місцева публіка, ще довго не хотіла відпускати зі сцени – довелось виконувати дві пісні на біс.

У березні 2016-го концерт відбудеться у «Лучеськ–пабі» (вулиця Крилова 1), у четвер, 3 березня о 20.00.

«Їх назвали майбутнім української рок–сцени на головному вокальному шоу країни «Х-Фактор». Одразу після закінчення проекту хлопці дали зрозуміти: сидіти, склавши руки, не збираються, вже зараз вони завершують роботу над новою платівкою і збирають валізи у всеукраїнський тур на підтримку альбому «Cult», – додали організатори.

«Ми здобуваємо новий досвід, отримуємо нові знання, так чи інакше змінюється наше життя, та з нами залишається наша спільна справа, і для нас музика – це наш культ. Альбом «Cult»– це неподільна частина нашої творчості, її продовження, ми хотіли зробити його максимально живим. Назва ховає у собі ще один сенс! Не буду приховувати, я мрію про те, щоб цей альбом став культовим», – скромно усміхається Павло Варениця, лідер EPOLETS.

Довідково.

Epolets — український рок–гурт, щякий створили в 2012 році в Одесі. Музиканти виконують пісні українською, англійською та російською мовами.

Самі ж музиканти вважають, що їхня музика – сплав кількох поколінь рок–культур: диско 70–их, хард–рок 80–их, гранж 90–их. Завдяки активному спілкуванню фронтмену із публікою, соковитому звуку та нестримному драйву самих музикантів концерти Epolets незмінно проходять по всім правилам справжнього рок–шоу.

У шоу «Ікс–Фактор», в шостому сезоні, 2015 року, колектив «Epolets» був учасником проекту, увійшов до дванадцятки і вже брав участь у першому прямому ефірі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus