USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Одна із найшвидших гонщиць світу трагічно загинула, намагаючись побити власний рекорд

30 Серпня 2019 15:18
Американська гонщиця і ведуча автомобільних телевізійних шоу Джессі Комбс трагічно загинула в спробі побити свій власний рекорд швидкості на чотириколісному транспорті серед жінок на озері у пустелі Альворд, штат Орегон. Їй було 39 років.

Трагедія сталася 27 серпня, повідомляє Autoblog.

За 3 дні до загибелі жінка опублікувала у своєму Instagram пост, в якому написала: «Це може здатися трохи божевільним, немов переходити лінію вогню ... ті, хто бажають, – ті досягають великих цілей. Люди кажуть, що я божевільна. Я дякую їм за це».Спочатку гонщиця встановила рекорд на чотириколісному транспортному засобі розігнавшись на 640 км/годину в жовтні 2013 року. Вона була за кермом північноамериканського Eagle Supersonic Speed Challenger. Через пару років вона побила свій власний рекорд, набравши швидкість до 769 км/год, проте він залишився незатвердженим і не потрапив в офіційні записи.

Всього три дні тому в своєму Instagram Комбс вказала, що прагне до 619 миль на годину в реактивному транспортному засобі.

Її сім’я сказала, що найпомітнішою мрією Джессі було стати найшвидшою жінкою на Землі, однак «вона покинула цю землю швидше, ніж будь-яка інша жінка в історії».

Про Джессі Комбс відомо, що В 2007 році на неї впав великий шматок обладнання в майстерні, надалі їй діагностували перелом хребта і передбачали життя в інвалідному кріслі.

Проте Джессі виявилася сильнішою, ніж вважали лікарі. Після тривалого постільного режиму і восьми місяців терапії Комбс одужала і продовжила займатися улюбленою справою. Технічна освіта дівчини і її ентузіазм помітили промислові дизайнери і запросили на передачу Xtreme 4 × 4.

Вона з’явилася на екранах в 2009 році в телепередачі «Руйнівники легенд».

Наголошується, що дівчина вміла водити все – від реактивних автомобілів і вантажівок-монстрів до ралійних машин. Також вона стала першою жінкою, яка брала участь у змаганнях Ultra4 King of the Hammers, де зуміла здобути перемогу в 2014-му році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Однозначно Показати IP 30 Серпня 2019 18:16
Не слухняна жіночка...чого прагнула по життю!? Слави!? Нєєє,забудуть й не згадуватимуть.хіба що,рідні та близькі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus