USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Одна з перших премій «Золотої лелеки-2009» – у волинянки

27 Лютого 2009 16:03
Учора, 26 лютого, у столичній галереї «Лавра» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ІІ Всеукраїнського конкурсу творів для дітей молодшого, середнього та старшого шкільного віку «Золотий лелека». Серед них – і письменниця з Волині, – інформують «Волинські Новини».
Під час проведення ІІ Всеукраїнського конкурсу було надіслано понад 1200 оригінальних творів. 
Голосування проходило відкритим обговоренням членами журі текстів фіналістів. Експерти конкурсу до фінальної боротьби відібрали 20 текстів з-понад тисячі творів, надісланих на конкурс.
Визначались лауреати конкурсу у трьох номінаціях: «Молодший шкільний вік», «Середній шкільний вік», «Старший шкільний вік».
Цього року вперше до конкурсу залучили дитяче журі.
Як пише видання «Буквоїд», у номінації «Середній шкільний вік» першу премію здобула Надія Гуменюк (псевдонім «Д. Дужич») за повість «Таємниця Княжої гори» (місто Луцьк).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus