USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Одному з убивць 28-річного лучанина світить лише умовний термін, – ЗМІ

18 Грудня 2015 08:51
На Волині судять трьох чоловіків за вбивство лучанина на очах у його малолітньої дитини.

Нагадаємо, 31 липня в місті Луцьку на вулиці Дубнівській до смерті побили 28-річного лучанина Андрія Яворського (на фото). Молодого чоловіка били на очах у 6-річного сина. Андрій Яворський спочатку впав у кому, а потім помер, так і не прийшовши до тями.Про це повідомляє Волинь.Post.

Справа набула резонансу, адже чоловіків, які скоїли злочин, міліція одразу відпустила, і лише після поголосу у засобах масової інформації убивць затримали.

Нагадаємо, спочатку правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження лучанину нанесли двоє чоловіків – 31-річний житель обласного центру та 30-річний житель Ківерцівського району.Ці особи були затримані та відпущені, через те, як пояснював начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз, у працівників міліції не було жодних законних підстав для того, щоб затримати цих осіб. 7 серпня вони були повторно затримані та взяті під варту.

Згодом встановили, що до злочину причетні четверо чоловіків.

Проте на лаві підсудних опинилися не всі злочинці. Як згодом виявилося, судять лише трьох чоловіків і, як розповіла дружина загиблого Ірина Науменко, одному світить лише умовний термін покарання: «Це тому, що він бив по спині, а двоє інших били по голові», - зазначила вдова Андрія Яворського.

Окрім того, чоловік, удари якого нібито були не смертельними, перебуває на волі. Сьогодні відбулося четверте засідання суду по цій справі. Адвокати підозрюваних у вбивстві просять, аби підсудних не тримали під вартою, а відпустили під домашній арешт. Поки що суд не підтримав такого клопотання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Соня Показати IP 18 Грудня 2015 09:11
Я в шоці! Людей, що скоїли цей злочин я знала, стикалася з ними декілька разів. Ці люди крім того що приносять страждання ближнім та розпивають спиртні напої більше нічого робити не можуть. Можливо у когось родичі в правоохоронних органах працюють?
11 Показати IP 18 Грудня 2015 09:56
вбивці і повинні розгулювати поки триває суд.....та їхнього адвоката теж потрібно за одне місце підвісити...
Fuf до 11 Показати IP 18 Грудня 2015 12:26
Адвокат якраз добре виконує свою роботу, прокурора підвісь, або суддю, а ще краще себе, щоб мізки запрацювали.
SVV Показати IP 18 Грудня 2015 10:07
Давайте муковоза всі по разочку по спинці.
sos Показати IP 18 Грудня 2015 13:15
Цих шакалів, за групове вбивство батька на очах у дитини,треба закрити довічно всіх!!!
І.К Показати IP 18 Грудня 2015 14:32
Цих козлів треба наживому шкуру дерти і солити і нехай подумають що вони наробили.
111 Показати IP 18 Грудня 2015 15:03
Для сімї - це величезне горе, для дитини - травма на все життя. Таких садюг мало посадити в тюрму. ..шкода, що у нас відмінили смертну кару.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus