USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Одружитись за добу тепер можна у Ковелі та Нововолинську

16 Листопада 2017 15:32
Кабінет Міністрів включив ще 23 населених пункти до проекту державної реєстрації шлюбу за одну добу. Відтепер одружитися за дому можна буде не лише у Луцьку, а й у Ковелі та Нововолинську.

Відповідне розпорядження Кабмін ухвалив на засіданні, пише Громадське.

Також експрес-одруження тепер діятимуть у Нікополі, Кам’янському, (Дніпропетровська область), Волновасі, Лимані, Покровску (Донецька область), Коростені (Житомирська область), Мукачево, Тячеві (Закарпатська область), Олександрії (Кіровоградська область), Вознесенську, Первомайську (Миколаївська область), Ізмаїлі (Одеська область), Тростянці (Сумська область), Генічеську, Новій Каховці (Херсонська область), Каневі, Смілі, Білозір’ї (Черкаська область), Вижниці (Чернівецька область), Дубно і Сарнах ( Рівненщина).

Нині такою функцією користуються 35 населених пунктів, де, за даними Міністерства юстиції, на початок листопада нею скористалися 20 тисяч пар. На думку Мін’юсту, це підтверджує попит і високу популярність цієї послуги.

13 липня 2016 року в Україні запустили пілотний проект по одруженню за добу. 24 березня Кабінет міністрів поширив пілотний проект спрощеної реєстрації шлюбу на всю територію країни. Згідно зі звичайною процедурою, між подачею заяви і реєстрацією шлюбу має пройти не менше 30 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 16 Листопада 2017 15:53
Я радуюся за молодьож!
ще не зовсім свідоми Показати IP 16 Листопада 2017 19:56
Основний здобуток майданутих за останні три роки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus