USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Цьогоріч на Волині майже тисяча пар молодят скористалися послугою «Шлюб за добу»

23 Грудня 2021 22:59
Однією з найголовніших подій у житті кожної людини є одруження. Офіційну його частину нерідко хочеться провести казково і без зайвої паперової тяганини. У такому випадку допоможе послуга «Шлюб за добу».

Вона дозволяє зареєструвати шлюб за скороченою процедурою, у тому числі за добу за принципом екстериторіальності. Це означає, що не має значення місце проживання громадян, які бажають офіційно зареєструвати стосунки.

«До слова, послуга «Шлюб за добу» стає все популярнішою на Волині, – зазначає заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Волинській області Ольга Семенюк. – За 11 місяців 2021 року нею скористалася 961 пара закоханих. Наприклад, у 2020 році за скороченою процедурою одружилося 667 пар».

Як пояснюють фахівці Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, аби скористатися сервісом з реєстрації шлюбу в скорочені терміни, нареченим треба зробити кілька простих кроків:

- звернутися до організатора державної реєстрації шлюбу;

- обрати дату та час;

- укласти цивільно-правовий договір про надання послуги;

- завітати на власне весілля.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
юрій миколайович Показати IP 23 Грудня 2021 23:23
А послуга розлучення за добу теж затребувана.
Лучанин Показати IP 24 Грудня 2021 07:28
Цікаво би побачити статистику, скільки з цих "скорострільних браків" потім розпадається. Якщо по звичайним була статистика, що близько 70%, то уявляю картину тут) Але якось оленів в стійло заганяти потрібно, от і видумують всякі заманухи. Розумній людині вистачить мізків дати об'єктивну оцінку атракціону "вхід за день, вихід за місяць, або лише через суд". І, панове, особливо молоді панове. Уясніть раз і назавжди, скільки б вам брєду у вуха не лили. РАГС - це зовсім не про кохання і почуття (вони або є, або нема, він на це не впливає). РАГС - це в першу чергу про обов'язки, майно та фінанси. Думайте головою, будьте щасливі!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus