USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Один в ногу вистрелив, другий – в руку, щоб поїхати»: СБУ перехопила розмову російського окупанта

23 Березня 2022 14:47
Служба безпеки України перехопила чергову розмову російських окупантів.

Цього разу на записі чутно, як російський строковик говорить зі своєю мамою. Жінка розповідає йому про те, як російські солдати прострілюють собі руки і ноги, аби їх повернули до Росії, повідомляє ТСН.

«Один в ногу собі вистрелив, другий, вчора мама написала, в руку, щоб лише поїхати звідти. Ти уявляєш, що хлопчики почали робити? Приїхало дуже багато хлопчиків – відморожені, опухлі, там, кажуть, біль пекельний був, тому що до -20 було, коли вони ноги відморозили і на бетоні спали», – розповіла мати окупанта.

Читати ще: «Навіть у Чечні такого не було»: окупанти, які планували парад у Миколаєві, страждають від обмороження

Також жінка повідомила, що керівництво її сина розповідає їй, що він у Росії на навчаннях, тоді як окупант – на війні під Харковом:

«Сьогодні телефонувала вдень до московської прокуратури, кому лише сьогодні не телефонувала. Я вже не дзвоню, тому що він бреше щодня. Я кажу, хоча б списки давайте, щоб ми бачили, що дітей привезли, він навіть списки не надає. Сказали, що ти на полігоні. Перевірили. Я кажу, ви мені локшину на вуха не вішайте, я з ним чотири дні тому говорила, він під Харковом», – сказала жінка.

Вона також зазначила, що керівництво розповідає, що на всіх російських військових прийшли контракти. Але це не так:

«Сьогодні ховають хлопчика, і це мама написала вчора ввечері, от сина привезли і вона говорить, що він за документами проходить як строковик і загинув під Харковом в Україні. Вони навіть не зробили його контрактником».

Читати ще: «Страшно не то, что нас убивают, а то, что кидают на бабки»: СБУ перехопила розмову окупанта з ексдружиною

На запитання матері, що вони там роблять і який від них толк, російський солдат відповів: «Хрін його знає».

Увага! Відео містить нецензурну лексику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus