USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Коста-Ріці загинув один з найбільших власників Bitcoin

30 Червня 2021 08:45
У Коста-Ріці загинув один з найбільших власників Bitcoin в світі – 41-річний Мірча Попеску.

Про це повідомляє Фокус з посиланням на Trustnodes.

23 червня 41-річний польсько-румунський інвестор, один із найбільших власників біткоїнів у світі, Мірча Попеску, під час відпочинку на Jacó Beach (Коста-Ріка) увійшов у воду, щоб скупатися, але його віднесло течією. Місцеві рятувальники кажуть, що це місце дуже небезпечне, оскільки течії там дійсно сильні. Правоохоронці припускають, що саме цей фактор і став причиною загибелі Попеску.

Медики знайшли тіло чоловіка без ознак життя, а реанімаційні заходи не принесли результату. Смерть Попеску в Коста-Ріці вже підтвердили його бізнес-партнер Тур Демеестер і веб-розробниця Діана Коман.

У 2012 році Мірча Попеску заснував криптовалютну біржу MPEx, а в 2013 році зміг продати цей проект за 125 тисяч біткоїнів. Бізнесмен вважав себе консервативним криптоінвестором і виступав за збереження розміру блоку криптовалюти в 1 Мбайт, погрожуючи обвалити ринок, розпродавши свої активи.

Навесні 2021 року Мірча Попеску стверджував, що володіє більш ніж 1 мільйоном біткоїнів. Скептики сумнівалися в правдивості слів 41-річного підприємця і припустили, що його загальний капітал становить приблизно 300 тисяч біткоїнів. Але навіть такі цифри робили його одним із найбільших власників криптовалюти.

Як ми писали, програміста і бізнесмена Джона Макафі знайшли мертвим в іспанській в’язниці, де він перебував після арешту за запитом США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Червня 2021 11:31
Такі люди просто так не гинуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus