USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Один з кращих гравців «Волині» планує перейти в інший клуб

16 Липня 2013 08:16
Півзахисник «Волині» Ерік Бікфалві розповів журналістам про нічию у матчі із київським «Динамо», - йдеться на сайті клубу.

За його словами, у «Динамо» - дуже хороша команда, вона, мовляв, непогано посилилося, але «Волинь» своє взяла організованістю.

«Для нас це непоганий результат, а суперник, ясна річ, засмучений - але у них і завдання інші.
Мета ж нашої команди на сезон - заробити максимум очок, ми хочемо піднятися вище 7-8 місця. Звичайно, ми б хотіли бути першими, але це складно», - коментує Ерік.

Питання журналістів щодо того, що футболісти погодилися на зменшення зарплати, Бікфалві коментувати не став. Каже, питання – не до нього.

Однак перспективний, як визнає вся футбольня більшість, один із кращих футболістів «Волині» спортсмен зауважив, що бажання перейти у великий клуб присутнє, проте це, швидше, - плани на віддалене майбутнє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
студент Показати IP 16 Липня 2013 10:55
Скільки можна писати про цих дебілів і дармоїдів футболістів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus