USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцька «Волинь» сенсаційно зіграла внічию з київським «Динамо». ФОТО

14 Липня 2013 21:35
Перший тур Прем’єр-ліги подарував «Волині» зустріч не з будь-ким, а зі самим київським «Динамо».

Якщо враховувати попередні зустрічі суперників, то надіятися на позитивний результат волинянам в столиці Україні було не варто. Команда з Луцька жодного разу не перемагала «Динамо» у нього вдома. Останній поєдинок між цими «малиновими» і «біло-синіми» в Києві завершилася катастрофічно – 4:1. З позитивних спогадів того матчу можна пригадати хіба що красивий гол Рамона Лопеса.
Тренери обох клубів знайшли на полі місце для новачків. В «Динамо» на заміні залишилися Ідейє та Беланда. Зате в старті вийшли новачки Ленс, Мбокані.
Віталій Кварцяний з перших хвилин випустив на смарагдовий килим «Олімпійського» «ветеранів» Неділька, Шикова, Сімініна, Еріка, Бабиря. Решту «хрестоносців» становили практично ще необстріляні на найвищому рівні новобранці.

Трибуни стадіону з перших хвилин очікували стрімких атак своїх улюбленців, які мали закінчитися голом. Волинські ж вболівальники не знали як розпочне їх команда: гратиме від захисту чи буде пробувати насідати на ворота суперника. А розпочала «Волинь» просто фантастично! Ще не розпочалася друга хвилина зустрічі, як Кінаш, за яким не встиг Віда, промчав правим флангом і технічно підсік м’яча повз Шовковського – 0:1!
«Олімпійський» буквально завмер від шоку…. Наступні кілька хвилин проходили в рівній боротьбі. Як раптом на 8-й хвилині новобранець «Волині» Мемешев заробив для команди небезпечний штрафний. Головна «гармата» лучан, Ерік Бікфалві, з правої ноги влучив у дальню стійку! Просто неймовірний початок поєдинку.
Через трохи часу Даніло Сілва мав змогу зрівняти рахунок, проте з вигідної позиції пробив значно вище воріт. А на 27-ій хвилині в штрафному майданчику «хрестоносців» спалахнула "пожежа". Найбільш кмітливим виявився новачок Мбокані – 1:1…
Вже буквально через хвилину Андрій Ярмоленко, вийшовши на побачення з Недільком, зобов’язаний був забивати знову. Однак воротар, який не надто високо цінувався Дем’яненком, врятував команду.
Під завісу першої сорокап’ятихвилинки шкіряний влучив в руку Ванче Шикову, однак свисток Олександра Іванова промовчав.
Після цього суперечливого епізоду Віталій Кварцяний у своєму стилі, в першому таймі, поміняв гравця – замість непомітного Олексія Бабиря вийшов молодий Дмитро Задерецький.
За ці сорок п’ять хвилин «Волинь» запам’яталася бійцівським характером,результативними підкатами, надійною грою в обороні Сергія Сімініна, Богдана Шершуна. Відчувалося, що головний керманич лучан підібрав слова, аби правильно «зарядити» своїх підопічних на двобій з бронзовим призером минулого чемпіонату.
В дебюті другого тайму пішов з поля Кінаш, поступившись місцем екс-«динамівцю» Ігорю Скобі.
Згодом Віталій Володимирович використав свою останню заміну – Віталій Приндета замінив одного з найкращих в складі «хрестоносців», Богдана Шершуна. Олег Блохін відповів заміною Аруни на колишню «десятку» французького «Монпельє» - Беланду.
На останніх хвилинах зустрічі бразилець Дуду роблячи чи то простріл, чи то зряче б’ючи по воротам, влучив у стійку Неділька. Відразу після цього небезпечного моменту нападник «Волині» Мемешев за грубу гру отримав другу жовтку картку. Враховуючи коротку лаву запасних з форвардами та невпевнену гру Олексія Бабиря, цілком можливо що в наступному матчі Віталій Володимирович дасть відчути смак Прем’єр-ліги молодому Петрові Петруку.
Останні атаки киян були скроєні на поспіх, як то кажуть, на «фарт», аніж схожі на продумані комбінації. Отож, «Волинь», продемонструвавши надійну гру в захисті, їде зі столиці не з порожніми руками.
В другому турі УПЛ «Волинь» вдома прийме сімферопольську «Таврію». Матч відбудеться 21 липня о 19.30.
Українська Прем'єр-ліга. Перший тур

Київ. НСК "Олімпійський"

Головний арбітр: Олександр Іванов (Макіївка)

"Динамо" (Київ) - "Волинь" (Луцьк) 1:1

Голи: Мбокани 28 - Кінаш 2


"Динамо": Шовковський, Сілва, Хачеріді, Віда, Селін, Велозу, Аруна (Беланда 66), Гармаш, Ярмоленко (Гусєв 76), Ленс (Дуду 46), Мбокані

"Волинь": Неділько, Козьбан, Кінаш (Скоба 53), Шершун (Приндета 65), Мемешев, Бікфалві, Бабир (Задерецький 39), Нємчанінов, Гошкодеря, Шиков, Сімінін

Попередження: Віда 9, Хачеріді 75 - Мемешев 3, Шиков 31, Шершун 55, Приндета 81

Вилучення: Мемешев (90)













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Корінний лучанин Показати IP 14 Липня 2013 21:53
МОЛОДЦІ ВОЛИНЬ! ТАК ТРИМАТИ ! ДИНАМО думало що легко 3 очки в себе дома візьме! ГРА ВОЛИНІ на виїзді сподобалась, давно не бачив такої гри ВОЛИНІ з ДИНАМО! Тим паче, що Динамо К. так розхвалювали. КВАРЦЯНИЙ зумів команду налаштувати і показати хорошу гру!
Александр Показати IP 14 Липня 2013 22:18
Спасибо Вам, Виталий Владимирович, за сегодняшнюю игру! Уверен, с Вашим патриотизмом, Вашим умением настроить игроков Волынь сможет достойно заявить о себе в Премьер-лиге! Успехов и поддержки Ваших принципов!
Forever Autumn до Александр Показати IP 14 Липня 2013 22:24
О, Александр, вы можете писать любые комментарии уже везде и в любые дни :)
александр Показати IP 14 Липня 2013 22:50
И даже по пути со стадиона, милая Осень. Я ж не могу не поддержать действительно дельного человека, искренне переживающего за волынский футбол.
Сергій Показати IP 14 Липня 2013 22:59
БРАВО!!!!!!!
Знайка Показати IP 14 Липня 2013 23:46
Гарно написано
Петьо до Знайка Показати IP 15 Липня 2013 12:46
ГАРНО НАПИСАНО???????????????????????????
Петьо до Петьо Показати IP 15 Липня 2013 12:47
певно це сам автор себе геніального прокоментував
2pet до Петьо Показати IP 15 Липня 2013 13:38
Гарно написано !
лучанин до 2pet Показати IP 15 Липня 2013 23:09
цей Петьо якийсь підлий і закомплексований чєловєчєк
Кук до лучанин Показати IP 16 Липня 2013 19:36
Та він якийсь вар"ят
***** Показати IP 15 Липня 2013 00:00
Молодці)))ВОЛИНЬ ЧЕМПІОН !!!!
Центровий Показати IP 15 Липня 2013 10:49
З почином рідна "Волинь", нових перемог :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus