USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Офіс Генпрокурора повідомив про підозру скандальному Царьову

26 Березня 2022 17:54
Одіозному екснардепу Олегу Царьову повідомили про підозру в ​​посяганні на територіальну цілісність України та колабораційній діяльності.

Ексрегіонал Царьов неодноразово публікував у телеграм-каналі заклики до зміни меж території та державного кордону України, повідомляє 24 канал.

Прокурори наголошують, що ці заклики призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків, а також до підтримки рішень і дій держави-агресора, її збройних формувань та до співпраці з ними.

У березні 2022 року ексдепутат опублікував заклики до українців та військовослужбовців скласти зброю. Він навіть публічно закликав мера Кривого Рогу піти на співпрацю з російською армією.

Читати ще: Сепаратист Царьов, який має вигляд бомжа, засвітився на Київщині

В Офісі Генпрокурора наголосили, що за вчинення таких злочинів передбачено максимальне покарання – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus