USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку просять встановити світлофор на перехресті з проспектом Відродження

10 Вересня 2019 22:22
На перехресті проспекту Відродження та вулиці Максима Кривоноса, перед автозаправкою, у зв’язку з інтенсивним рухом необхідно встановити світлофор, нанести відповідну розмітку для транспортних засобів, розробити план освітлення ділянки, зокрема щодо освітлення пішохідного переходу вночі.

Про це йдеться в петиції Михайла Мондровського.

Чоловік наголошує, що вказане перехрестя – нерегульоване, адже там облаштовано лише пішохідний перехід.

«Виникає необхідність забезпечити належний рівень безпеки мешканців, яким потрібно здійснювати перехід через проспект Відродження», – наголошує лучанин.

Він обґрунтовує, що світлофор на згаданому перехресті необхідно встановити через жваву забудову та відповідне збільшення кількості мешканців навколо вулиці Максима Кривоноса, постійний трафік на проспекті Відродження, наявність неподалік дитсадка.
Також Михайло Мондровський зауважує, що водії часто ігнорують наявний знак пішохідного переходу та саму зебру і просто не пропускають пішоходів.

«Водіям з другорядної дороги, на вулиці Максима Кривоноса, утруднено здійснити виїзд на основну дорогу, на проспект Відродження, у зв’язку з чим часто на вулиці Кривоноса накопичується значна кількість авто (створюється затор), що прямують із Луцької районної лікарні, психіатричної лікарні, «Епіцентру» чи загалом з напрямку вулиці Теремнівської», – додає лучанин.

І наголошує, що вважає встановлення світлофору та додаткових дорожніх знаків на перехресті проспекту Відродження та вулиці Максима Кривоноса раціональним.

До кінця збору підписів залишилося 11 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2019 22:30
Бо навіщо пішохідний перехід в ліпили прямо на перехресті???
Сергій Показати IP 10 Вересня 2019 23:21
Вже на кожному кроці ставте світлофори, як по Соборності. Брєд.
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2019 23:29
Це дуже просте та неефективне вирішення проблеми. Звичайно, світлофор коштує набагато дешевше, аніж дорожня розв'язка, але не можна ж на кожному кроці ставити світлофор, треба ще й якось рухатись. Залишається лише мріяти що колись хтось почне думати і за місто.
Олег до Лучанин Показати IP 11 Вересня 2019 03:32
Там дiйсно проблемне перехрестя , там що з Кривоноса , що з вiдродження 47 ви`iхати проблема , постiйно аварi`i трапляються . свiтлофор або наказовий знак тiльки на право на мою думу вирiшення проблеми
Всезнайко Показати IP 11 Вересня 2019 07:37
Вулиця Кривоноса належить селу Липини...
лучанка Показати IP 11 Вересня 2019 08:04
Щось не розумію, як може вул. Кривоноса виходити на пр. Відродження, коли вона впирається у вул. Козакова?
Олександр Показати IP 11 Вересня 2019 09:56
Навіть найбільша вартість світлофора не може зрівнятись з життям і здоров"ям водіїв та пішоходів. Думка про встановлення світлофора на цьому перехресті є правильною.
Місцева Показати IP 11 Вересня 2019 17:17
Можливо й потрібно саме в цьому місці світлофор, тоді дійсно чому б з Соборності не зняти - що за дурість їх тут кожні 50 метрів було наліпити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus