USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Охорону Савченко в ДНР забезпечувало «найближче оточення Захарченка»

27 Лютого 2017 08:38
Колишній «секретар Радбезу ДНР» і лідер підрозділу «Схід» Олександр Ходаковський розкрив досить цікаві деталі відвідування Надією Савченко окупованих територій. Він наголосив на тому, що охороною українського нардепа займалося оточення Олександра Захарченка, який раптово був відсутній в цей день в Донецьку, інформує Реал.

До слова, нагадаємо, нещодавній візит Надії Савченко до бойовиків викликав пристальну увагу з боку СБУ та ГПУ, де від нардепа вимагають пояснень за свій вчинок.

Своєю чергою, народний депутат Антон Геращенко вимагає покарати Савченко
за незаконний перетин лінії розмежування.

Тим часом, як пише в соцмережах Ходаковський, спочатку планувалося, що Савченко перетне лінію розмежування у Мар'їнці, але «за інтимною домовленістю» вона потрапила в ДНР іншим шляхом, де за українським КПВВ її вже чекало «найближче оточення Захарченка», яке і забезпечувало охорону, причому більш серйозну, ніж міг собі забезпечити загиблий комбат «Сомалі» М. Толстих (Гіві).

Всі заходи безпеки під час візиту Савченко курував "міністр" Олександр Тимофєєв - права рука Захарченка. За масштабністю охорону нардепа Ходаковський порівняв лише з заходами, що забезпечували безпеку Юлії Тимошенко, коли вона після програшу Януковича на виборах будучи призначеної прем'єром в 2004-му, відвідала Донецьк, і тоді за порядок відповідало оточення Рината Ахметова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus