USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Оксана Продан: лише «УДАР» готовий до рішучих змін в Україні. ФОТО*

9 Жовтня 2012 10:56
Днями у Луцьку відбулась зустріч голови ГО «Всеукраїнське об’єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця», №4 у списку кандидатів в народні депутати від партії УДАР Оксани Продан із активними жінками Волині – громадськими діячками, журналістками, науковцями. В жіночому колі розмова велася довкола актуальних проблем у сфері освіти, економіки, підприємництва, системи оподаткування, тощо.

«Постійні зміни в податковому законодавстві, бюрократія заважає нормально налагодити бізнес, обтяжує роботу підприємств, які тільки прагнуть вийти на ринок. Скасування довідок та можливість вільного доступу до інформації, що міститься у єдиному державному реєстрі підприємств та реєстрі судових рішень, зменшення державного контролю над бізнесовою діяльністю, ‒ на думку Оксани Продан, – необхідний крок, який варто в найближчий час реалізувати законодавчо».

Пані Оксана прийшла в громадський рух з бізнесу. Ще в Чернівцях, працюючи в сфері транспортних перевезень, вона зіткнулася з багатьма проблемами, які знайомі всім представниками малого та середнього бізнесу. Активна громадська позиція, знання економіки та права надихнули її на створення громадського об’єднання «Фортеця», яке вже понад сім років активно відстоює позицію малих форм бізнесу. Багато хто Оксану Продан знає як натхненницю та лідера «Податкового Майдану», який об’єднав підприємців з усієї України, що з’їхались відстоювати свої права на Майдан Незалежності. Сьогодні вона представляє команду Віталія Кличка, в якій бачить єдину опору та надію для зневірених громадян України.

Оксана Продан переконана, що у Верховну Раду нарешті прийдуть люди, які будуть здатні здійснювати прогресивні зміни. Партія «УДАР Віталія Кличка» єдина включила до своєї програми пропозиції Оксани Продан щодо змін в економічній сфері, і це єдина політична сила, яка повністю знищить корупційну систему в Україні. «Ми знаємо, що потрібно робити і знаємо як», ‒ наголосила вона. Учасники круглого столу підмітили, що УДАР ще й єдина політична сила, в програмі якої є розділ про гендерну політику, а серед кандидатів в народні депутати – найбільше представниць жіночої статі, у порівнянні з іншими партіями.

Чернівчанка Оксана Продан ніколи не ставила перед собою завдання стати головою Ради підприємців при Кабінеті Міністрів чи депутатом Верховної Ради. Але саме через свою активну громадську позицію, на форумі підприємців, несподівано для себе, була запрошена на сцену, де й озвучила своє бачення змін в українській економіці. Трохи згодом отримала запрошення працювати в столиці у Раді з питань зовнішньоекономічної діяльності при Кабінеті Міністрів України.
На завершення зустрічі лучанки поцікавились у пані Оксани, як вона, успішна жінка, встигає поєднувати сім’ю, бізнес, а тепер ще й політику. «Я відчуваю велику підтримку своєї родини, зокрема чоловіка, який вірить у мене та всіляко допомагає як у громадській діяльності, так і зараз, коли я вирішила балотуватись кандидатом у народні депутати у команді Віталія Кличка», ‒ відповіла вона.

Так складається її життя і секрет цього успіху криється в наполегливості та впевненості в своїх силах. «Я знаю, що можу це зробити, і роблю», – зазначила Оксана Продан. Саме ця впевненість не зупинила жінку з «провінції» перед столичними метрами і сприяла кар’єрному росту.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
зе бест Показати IP 9 Жовтня 2012 11:31
Уберіть звідти Юлю для початку, тоді я почну думати чи почати вірити в вашу силу...
*** Показати IP 9 Жовтня 2012 11:51
Уберіть Алєкасеева ,Розтока , бувшого бандита САВУ тобто Савчука і тоді теж НЕ повірю в Удар бо Кесарю кесоріве. Боксеру ринг, футболісту футбол а шахраям тюрми.І не потрібно ніякого удару ні покому.....
osa Показати IP 9 Жовтня 2012 12:22
"В жіночому колі розмова велася довкола актуальних проблем у сфері освіти, економіки, підприємництва, системи оподаткування, тощо." манекюр, педекюр, новые веенья в моде и много других проблем в жизни Украины.....
удар себе Показати IP 9 Жовтня 2012 14:17
Кличко не контролює , що робиться в його партії. Він для цього -ну дуже тупий. Тому і половина кандидатів маргінали, рекетири. Між іншим , хто там по Володимиру іде?
Злюка Показати IP 9 Жовтня 2012 16:56
То поцікавсь, хто по Володимиру. Заявляти, що половина кандидатів маргінали, рекетири, і не знати, як їх навіть на ім'я - щось у цьому є троляче.
:-) до Злюка Показати IP 10 Жовтня 2012 08:19
Дивлячись на тих, кто в Луцьку - можна з впевненістю заявляти - шахраї і бандити( так самі справжні )
Знайка Показати IP 10 Жовтня 2012 09:37
та бандити в нас, по ваших мірка, в кожній хаті, бо хтось має не зовсім законну пенсію, хтось незаконні пільги, хтось ухиляється від сплати податків, тощо. Як на мене, це все розмови, які можна вести по відношенню до кожної партії та людини...
**** Показати IP 10 Жовтня 2012 11:26
2Знайка Видно хтось з удару відписує. Я наприклад буду за Палицю голосувати. А за партію, то без варіантів це опозиція, хай вони і олені то є надія що хоч регіоналам дадуть під с*аку
Злюка Показати IP 10 Жовтня 2012 14:40
До **** Валяй, голосуй))) видать, отримав уже свої довиборчі пару сотень грн, чи може спортмайданчиком при школі користуєшся?
**** Показати IP 10 Жовтня 2012 17:48
2 Злюка Не отримував і не потрібно заробляю достатньо, без партійний. Просто за палицю тому що судячи по коштам які він потратив на піар простіше було купити прохідне місце в партійних списках, можеш вважати що він мене цим і підкупив. А голосувати буду за любу партію КРІМ провладних таких як (ПР, УДАР і Україна Вперед) бо це не партії а хто більше заплатить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus