USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Окупанти готуються «приєднати» південь України до Росії, – розвідка

22 Липня 2022 08:22
У військовій розвідці вважають, що заява російської влади про «розширення географічних кордонів спецоперації» є підґрунтям для приєднання до РФ окупованих територій на півдні України.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, пише Українська правда.

На його думку, голова російського МЗС Сергій Лавров зробив таку заяву для підготовки міжнародної спільноти до просування політики щодо «захисту російськомовного населення в Україні».

Скібіцький додав, що росіяни планують провести так звані «референдуми» чи іншим шляхом приєднати окуповані території до Росії, зокрема Херсонщини та Запорізької області. Про

«Ми вже знаємо, що на окупованих територіях створені виборчі дільниці, окупанти активно складають списки для проведення референдуму.

На цих територіях гуманітарна ситуація дуже складна, жорсткий контроль з боку росіян за нашими громадянами. Тому, порадити щось дуже складно. Однак, необхідно підтримувати бойовий дух. Рух супротиву він діє і ви бачите його результати», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus