USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Гунчик поділяє погляди Росії на блокаду ОРДЛО?

9 Березня 2017 19:53
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров назвав неприйнятною транспортну блокаду Донбасу, пише Дзеркало тижня.

"Блокада Донбасу, яку влаштовують представники націоналістичних батальйонів, неприйнятна. Ми закликаємо українське керівництво застосувати всі можливості, щоб цю блокаду припинити", - сказав Лавров за підсумками переговорів зі своїм німецьким колегою Зігмаром Габріелем в Москві.

Крім того, повноважний представник Росії в Тристороній контактній групі (ТКГ) з врегулювання ситуації в ОРЛДО Борис Гризлов погрожує Україні відповідними заходами за блокаду вивезення продукції з окупованих територій.

Зауважимо, волиняни з перших днів – активні учасники торговельної блокади. Зокрема, камінь-каширські ветерани АТО були першими з тих, хто облаштовував редут та зупиняв потяг на гілці Луганськ—Лисичанськ—Попасна біля населених пунктів Гірське, Золоте. До речі, перший редут був названий на честь Богдана Пташника, який воював у лавах батальйону "Донбас" і був поранений.

Блокаду торгівлі з Донбасом підтримала Волинська обласна рада, низка міських та районних рад області. Однак напротивагу органам місцевого самоврядування у виконавчій вертикалі інші погляди. Зокрема, губернатор Волині Володимир Гунчик висловився проти блокади «торгівлі на крові». Таку його позицію засудив Богдан Пташник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus