USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Окупанти вдаються до маніпуляцій, щоб нав'язати українцям російські паспорти, – розвідка

5 Серпня 2022 14:32
На тимчасово окупованих територіях України рашисти продовжують примусову паспортизацію майна та паспортизацію українського населення.

Для жителів Мелітополя та його околиць оприлюднили вимоги щодо «земельних паїв». При цьому особи, в яких досі діють договори оренди на земельні паї, мають переукладати їх на нові. А ті, в кого термін договору закінчився, мусять на підставі отриманого російського паспорта та відповідно до російського законодавства укласти новий договір. У разі, якщо термін договору закінчився і власник не з’явися, особа буде позбавлена права власності на володіння земельними паями. Про це інформує Головне управління розвідки.

Також окупанти встановили правила, що з початку вересня цього року номерні знаки українського зразка на транспортних засобах буде змінено на тимчасові з подальшим переоформленням за умови наявності російського паспорта у власника.

На виїзді з міста на блокпостах окупанти продовжують перевіряти чоловіків, зокрема оглядати, чи є татуювання.

Заходи рашистів скеровані на паспортизацію населення та присвоєння майна осіб, що виїхали на підконтрольні Україні території.

Водночас на окупованій Херсонщині «міністр аграрної політики Херсонської області» Ковальов закликає сільгоспвиробників реєструвати діяльність і сплачувати «податки» за законодавством рф. Тих, хто відмовиться, позбавлятимуть права власності на земельні ділянки, а власників агробізнесу висилати за межі регіону.

У місті Кам’янське окупаційна адміністрація проводить заходи щодо переведення діяльності місцевого бізнесу на податкові стандарти відповідно до законодавства рф. Представникам бізнесу і самозайнятому населенню було вручено відповідні листи. Основною вимогою для діяльності бізнесу є наявність громадянства рф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus