USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Окупанти влаштовують витоки газу в луганських багатоповерхівках, аби вигнати на вулицю чоловіків, які ховаються від мобілізації

23 Червня 2022 00:19
Про це СБУ розповів військовополонений з Луганська, якого ворог мобілізував у квітні цього року.

«В одном из многоквартирных домов сделали утечку газа. Женщин и детей отдельно, а потом мужчин – позабирали в автобусы», – розказує горе-загарбник.

Він сам був непридатним для війська, але хронічне захворювання судин не допомогло уникнути тотальної мобілізації в так званій ЛНР.

Після призову з нього, помічника продавця, впродовж тижневих навчань зробили механіка-водія БМП, показали, як правильно тримати автомат, і відправили на бойове завдання: закріпитися в промзоні Сєверодонецька.

Читати ще: Окупанти мобілізовують навіть людей з інвалідністю, – СБУ

За першої ж нагоди «вояк» здався в полон. Каже, що не стріляв, і звертається до земляків: «…прячьтесь, делайте, что хотите, но не идите на эту войну».

Наразі з ним працюють слідчі СБУ, щоб з’ясувати ступінь його причетності до злочинів проти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus