USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Окупанти вже заснували медаль за захоплення Маріуполя

26 Квітня 2022 23:58
Так званий «глава ДНР» Денис Пушилін заснував «медаль» «За визволення Маріуполя».

Про це повідомляли Пушилін та радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

«Вважаю за доцільне заснувати медаль «За визволення Маріуполя» і вручати її військовослужбовцям, які особливо відзначилися в боях за це місто», – сказав Пушилін.

Ватажок бойовиків заявив, що під час захоплення Маріуполя росіянами «спостерігалися масові прояви героїзму» окупантів. І нібито російські загарбники «отримали чимало подяк за порятунок від вдячних маріупольців».

Медаль окупантів датована 21 квітня. Саме в цей день міністр оборони РФ Сергій Шойгу набрехав президентові країни-агресора Володимиру Путіну про «звільнення Маріуполя», але потім додав, що у місті залишаються «понад дві тисячі» українських захисників.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що російські окупанти намагаються створити «ілюзію контролю міста» та «псевдореальність».

За словами Андрющенка, у той час, коли Пушилін засновує медаль «за взяття Маріуполя», вся незаконна адміністрація міста від окупантів працює не в Маріуполі, а в Мангуші в приміщенні колишньої районної адміністрації.

А псевдомер та його «команда трупожерів» з’являються у місті виключно з охороною з військових для фотографій та відеороликів про «покращення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus