USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Онуфрій на Волині провів службу у монастирі. Відео

12 Січня 2024 09:32
11 січня предстоятель Української православної церкви московського патріархату митрополит Онуфрій, який нещодавно засвітився у календарі російської православної церкви разом з патріархом Кирилом, приїхав на Волинь та провів службу у Святогірському Успенському Зимненському ставропігійному жіночому монастирі. Після служби парафіянам роздавали шоколадки.

Про дату приїзду офіційно не повідомляли, лише напередодні близько 9 години вечора у Фейсбуці на сторінці Зимненского монастиря вказали, що відбудеться ранкова літургія, а вночі в коментарях додали, що приїде Онуфрій, пише БУГ.

Раніше настоятель УПЦ мп митрополит Онуфрій разом із керуючим Володимир-Волинською єпархією УПЦ мп митрополитом Володимиром Мельником засвітилися в календарі РПЦ на чолі з патріархом Кирилом. Митрополит Онуфрій досі входить до синоду РПЦ та не написав письмової заяви про вихід зі складу російської православної церкви.

Зазначимо, торік 11 січня митрополит Онуфрій з різдвяним візитом також відвідав Зимненський монастир.

Читати ще: Права рука Онуфрія і «покровитель» голого хориста: що відомо про підсанкційних ієрархів УПЦ (МП)

У Зимненському монастирі митрополиту Онуфрію співслужили інші священники з московського патріархату: митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, вікарії Київської єпархії єпископ Ірпінський Лавр та єпископ Бородянський Марк, єпископ Камінь-Каширський Афанасій, духовенство монастиря та інші священники-гості монастиря. Разом з ними молилась і настоятелька Зимненського монастиря ігуменя Стефана (Бандура) із монахинями.
Під час служби митрополит Онуфрій попросив у Бога перемоги українському народу, щоб Господь умудрив владу, зміцнив мужністю воїнів та дарування миру нашій державі Україні.

Після богослужіння митрополит Онуфрій роздавав вірянам шоколадки, а віряни йому цілували руки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Правда Показати IP 12 Січня 2024 10:06
За шоколадку душу дияволу продають,безмозглі створіння.Тьху.
назар Показати IP 12 Січня 2024 11:20
піз-юки! та що це за влада! То кацапський суддя поновлюється на посаді, то московський піп править на Волині службу. Де ви, всрані патріоти?
Атеіст до назар Показати IP 12 Січня 2024 15:56
До чого всі ту владу ліплять? То влада прийшла і руки за шоколадку цілувала чи жителі громади і не тільки громади?? Самі ж люди прийшли, не влада іх на богослужіння гнала, самі є прихожанами церкви мп, єдине що відмічу - колядували украінською, молилися, згідно написаного в статті за перемогу Ураіни - загалом нічого поганого і не зробили.
Читач Показати IP 12 Січня 2024 12:11
Чорти московські
Патрiот Показати IP 12 Січня 2024 12:15
СлаваУПЦ.
123 до Патрiот Показати IP 13 Січня 2024 12:11
Ти патріот якої держави? Якщо ерефії, то підписуйся, що ти совок, або москаль, або ватник, або кацап. Якщо ти патріот України, то перестав букви в абревіатурі, тобто не УПЦ, а ПЦУ. Все має бути послідовно. Спочатку іде Православна, тобто яка. Потім Церква, тобто що. Потім України, тобто де. З чого випливає, Православна Церква держави, країни Україна. Для порівняння - Збройні сили України. Народ України, православні України. Навіть комуняки таке розуміли, бо писали, що вони комуністична партія України. Своїм УПЦ ти все ставиш з ніг на голову, бо православна церква може бути тільки православною, а не якоюсь національною, але перебувати під юрисдикцією певної держави. Отже. Слава Православній церкві України.
Волиняка Показати IP 12 Січня 2024 14:18
Добре що написали про те, що роздавав саме шоколадки. Бо недавно одному з ПЦУ примарилося , що він по сотні гривень після служби роздавав))
"Волинянці" до Волиняка Показати IP 13 Січня 2024 09:42
Волинянки і волиняни шанують українську церкву ПЦУ. УПЦ захищають москвички
Марія Показати IP 12 Січня 2024 16:52
Охлос і плебос цілує ручки.Гидота !
123 Показати IP 12 Січня 2024 18:05
А "паломниця" - втікачка з чоловіком що передала? Полум'яний привіт з за кордону та настанови, як надалі знищувати український народ з благословенням онуфрія та московської церкви. Не буде дивним, якщо побільшає прилетів після візитів цих кацапських запроданців. Наших найкращих синів вбивають, калічать а ці кгбістські попи шастають по Україні!
А Показати IP 12 Січня 2024 21:30
чи не забагато редакція сайту приділила цьому персонажу уваги. Найкращий спосіб поховати особу, то це про неї нічого не писати і не казати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus