USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У монастир на Волині приїхав Онуфрій

11 Січня 2023 13:01
Очільник Української православної церкви Московського патріархату митрополит Онуфрій з різдвяним візитом відвідав Зимненський ставропігійний жіночий монастир.

11 січня, у день пам’яті мучеників 14 тисяч немовлят від Ірода у Віфлеємі убитих, предстоятель УПЦ МП звершив літургію в Успенському Соборі Святогірського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря.

Як зазначається, йому співслужили митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, вікарії Київської єпархії єпископ Ірпінський Лавр та єпископ Бородянський Марк, гості обителі у священному сані та духовенство монастиря. За богослужінням молилась настоятелька обителі ігуменя Стефана (Бандура) із сестрами обителі.
Читати ще: Права рука Онуфрія і «покровитель» голого хориста: що відомо про підсанкційних ієрархів УПЦ (МП)

Наприкінці літургії митрополит Онуфрій привітав насельниць монастиря, паломників та вірян обителі з Різдвом Христовим та благословив паству.
Як ми писали, 54% українців вважають, що Українську православну церкву (Московського патріархату) потрібно повністю заборонити.

9 грудня комітет парламенту підтримав законопроєкт, який пропонує заборонити діяльність РПЦ та підлеглих їй структур в Україні.

Раніше КСУ визнав таким, що відповідає Конституції, закон, який зобов’язує Українську православну церкву Московського патріархату вказати у своїй назві належність до Російської православної церкви (РПЦ). В УПЦ МП вважають, що рішення КС не зобов’язує їхню церкву міняти свою назву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
О Показати IP 11 Січня 2023 13:31
зібралось кодло!
Vasek до О Показати IP 14 Січня 2023 18:47
Нероби прийшли помахати свічками.
Сарк Показати IP 11 Січня 2023 13:51
Цю нечисть на Волині спронсорує Ковальчук С. М.
запитання до Сарк Показати IP 11 Січня 2023 15:11
Хто це?
Волиняк Показати IP 11 Січня 2023 16:33
Дивує, що там присутні якісь темні пулишуки, які ще до нині не зрозуміли, що Волинь - це земля, на якій виникла УПА, і на цій землі не може діяти московська церква. Шкода, що їм ніхто до сих пір не втовк у їхні тупі голови, що християнська віра і УПЦ - це несумісні речі.
Володимир Показати IP 11 Січня 2023 17:04
А Ковальчук, як завжди - то лозунг за Януковича в центрі міста вивісить, то проспонсорує москвовітів ! Шось той часовий майстер береги поплутав і не тим часом живе ! Мав би хлоп затямити, що з кожною секундою перемога все ближче !
Анонім Показати IP 11 Січня 2023 17:48
світлини - яскрава іллюстрація кількості їбанутих потенційних зрадників, що чекають московитів.
Марко Показати IP 11 Січня 2023 19:47
Якщо не вичистим мокшанську нечисть з наших святинь,мокші через років 50 знову прийдуть спасати,хотілось би щоб наші люди-прихожани не були зомбі,пора вийти з під впливу мокші.
Igor Schweitzreich Показати IP 11 Січня 2023 23:42
Проблема не в патріархатах, а в фінансах, які виймають з людей, і ніде не обліковують. Якби Київ не був замішаний в цьому, то і не було б тут тих патріархатів. Хіба не дивно, що не чути нічого про інші релігійні напрямки, а їх є в Україні вагомий відсоток. Ця вся гризня ніщо інше як переділ коштів, а людей штовхають лобами один з одним, аби це все не виглядало вказівкою від конкретних осіб.
Рома до Igor Schweitzreich Показати IP 12 Січня 2023 04:29
Остальные не имеют такого влияния и погон.
Володимир Показати IP 12 Січня 2023 13:23
Із-за тупоголових перемоляних, це попівське кодло і існує.
Українець Показати IP 12 Січня 2023 21:54
Господь свою Церкву Христову не Залишить. Всі гонителі (диванні горепатріоти) і дописувачі бруду на Церкву Христову ОБОВ'ЯЗКОВО дуже шкодуватимуть за свою писанину, яку вони тут пишуть і гірко плакатимуть. А редакція подає неправдиву інформацію, дописуючи, що УПЦ Московського патріархату. УПЦ є УПЦ, не полінуйтеся зайти в реєстр і подивитися назву. Будете гірко плакати
васько зимненский Показати IP 13 Січня 2023 16:01
Онуфрий все це "бидло" на Волини на колина поставив и ще раком поставить!!!
Волинянин Показати IP 14 Січня 2023 10:42
Люди які пропогують ненависть і злобу між людьми Богу не служать... Одні називають бидло, інші кодло,інші тупоголовими... Це є рівень культури тих людей які то пишуть. А всі ці люди є УКРАЇНЦЯМИ. Які моляться за воїнів ЗСУ, волонтерять, воюють... Вносити розбрат між людьми в час війни тільки ворогу на руку...
Anonymous Показати IP 17 Січня 2023 09:57
Невже коментарі люди пишуть? Чи то звірі? Це не православні 100%. Православні так і думати бояться ні то що писати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus