USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

ООН назвала дані про кількість жертв на Сході

4 Жовтня 2014 12:30
Свої дані про кількість жертв на Сході України оприлюднили в ООН. Про це інформує ТСН.

Так, з початку збройного конфлікту на Сході України загинули 3627 людей, ще 8447 отримали поранення.

Про це йдеться в новій доповіді Управління ООН з координації гуманітарних питань. Дані наводяться за станом на 30 вересня. До числа жертв конфлікту включені загиблі пасажири малайзійського "Боїнга", який зазнав аварії неподалік Сніжного Донецької області.

Згідно з даними ООН, в зоні конфлікту проживають понад 5 мільйонів осіб, 379 тисяч переїхали в інші регіони України, понад 426 тисяч - в сусідні країни.

У доповіді йдеться, що через три тижні після досягнення домовленості про припинення вогню на Сході України, режим перемир'я постійно порушується.

"Повідомлення про порушення режиму припинення вогню надходять щодня, а обстріл частин Донецької та Луганської областей посилився", - наголошують автори доповіді.

Нагадаємо, напередодні Президент України Петро Порошенко заявив, що під час проведення антитерористичної операції на Донбасі за весь час загинули 946 українських військових і добровольців. Окрім того, назвали точну кількість загиблих в АТО службовців МВС та Нацгвардії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus